BEERSEL - Studio Guga & The Roy Orbison Story in CC de Meent kenden veel bijval bij publiek

BEERSEL - Studio Guga & The Roy Orbison Story in CC de Meent kenden veel bijval bij publiek

Ook_de_vrijwilligers_van_cc_de_meent_gingen_op_de_foto_met_de_orbison-imitator
Ook de vrijwilligers van CC de Meent gingen op de foto met de Orbison-imitator
 
Guga_3
Ambiance met Studio Guga!
 

De voorbije week kon het publiek van CC de Meent smullen van heel wat lekkers. Zo kwam Guga Baúl langs met zijn coverband. Samen speelden ze de pannen van het dak met nummers van o.a. Bart Peeters, De Kreuners, Clouseau en Raymond van het Groenewoud. En voorbije zaterdag pakte het CC dan weer uit met een prachtig eerbetoon aan Roy Orbison.

Bijzonder aan het tournee ‘Ongehoord’ van Guga Baúl zijn niet enkel de stem-imitaties waar Baúl bekend om staat, maar vooral de gloednieuwe eigen nummers die de band bracht; waarvan de geïmiteerde artiesten nota bene zelf ook nog geen weet van hadden. Wie niet goed luisterde, werd meteen op het verkeerde been gezet! 110 minuten onze oren en ogen de kost geven, daar houden wij van. En u blijkbaar ook, afgaand op de positieve reacties achteraf. Van welk nummer heeft u het meest genoten? Laat het weten via info@demeent.be. Verbaas je niet als je binnenkort deze nummers op de radio hoort spelen, want zoals het een echt studioalbum betaamt zullen verschillende singles uit deze voorstelling ook airplay krijgen bij de grote radiozenders. Goed bezig Baúl!

Voorbije zaterdag verwenden Barry Steele en zijn muzikale vrienden de gasten met 120 minuten aan klassiekers als Only the Lonely, Crying en Pretty Woman. Nochtans is The Big O niet makkelijk te imiteren. Zijn bijzondere, diepe stem, ergens tussen een tenor en bariton, is zo specifiek dat weinig muzikanten zich aan een imitatie wageb. Barry Steele deed dat wel en het mag gezegd: de man doet Orbison alle eer aan. Ondertussen is Barry Steele zelfs wereldwijd bekend als een van de beste Roy Orbison-tributezangers. Na de show maakte de man zelfs tijd vrij voor een meet-and-greet. Tal van bezoekers grepen dan ook hun kans om met deze Roy Orbison lookalike op de foto te gaan. Opnieuw een schot in de roos voor het Alsembergse CC, gekend voor haar breed aanbod aan tribute-bands.

Graag meer van dat? Je kan in december nog gaan kijken naar ‘La vie est Riguelle’ (12 december) gebracht door Jan Hautekiet en Patrick Riguelle en ‘Paradise City Tour’ (20 december) met o.a. Mario Goossens van Triggerfinger. Van deze laatste heeft u mogelijks iets gezien op televisie, want in aanloop van deze voorstelling zond Canvas de voorbije weken een gelijknamige documentaire-reeks uit. In deze reeks bezocht muzikant Mario Goossens 6 wereldsteden die zware klappen kregen, hetzij door de kracht van de natuur, hetzij door de zwakte van de mens. Rode draad is de helende kracht van de muziek. Dit verhaal wordt in een muzikaal jasje gebracht in CC de Meent, ondersteund door een live-band en prachtige video-projecties.

Tickets voor deze voorstellingen koop je via www.demeent.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief