BEERSEL Toneelbezoek levert aardige prijs op

BEERSEL Toneelbezoek levert aardige prijs op

Editiepajot_bart_devill___uurwerk_waaile_van
foto Bart Devillé
 

 

De toneelopvoeringen van Waaile van Dwoeurp, meestal in het plaatselijke dialect, zijn heel populair in Beersel en mobiliseren telkens heel wat toneelliefhebbers, uit Beersel van buiten de gemeentegrenzen. Dit was niet anders met hun jongste productie.

 

Inderdaad, met de opvoeringen van “Bejaardenhuis De Toekomst” in CC de Meent op 24, 25 en 26 januari konden meer dan 1.300 toneelliefhebbers worden verleid om de opvoeringen te komen bijwonen en na afloop waren ze allen erg opgetogen. Niet in het minst de winnares van de hoofdprijs van de gratis tombola.

Ter gelegenheid van de toneelopvoeringen van Waaile van Dwoeurp wordt traditioneel een gratis tombola georganiseerd. De hoofdprijs werd dit jaar in de wacht gesleept door Greta Michiels uit Lot. Zij wist niet alleen de vraag in verband met het opgevoerde toneelstuk (Agnes zei negen maal: “Da trekt éé op niks) juist te beantwoorden en benaderde met 158 het dichtst het aantal antwoordformulieren die werden ingediend(157). Bij juwelier Bosmans in Halle mocht zij een waardevol polshorloge in ontvangst nemen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 03 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief