BEERSEL Ouderraad Blokbos organiseert Bier- en Ontbijtmandactie voor Vaderdag

BEERSEL Ouderraad Blokbos organiseert Bier- en Ontbijtmandactie voor Vaderdag

Editiepajot_bart_devill___ouderraad_blokbos
ingezonden foto
 

 

Elke basisschool zal een actieve ouderraad wel naar waarde weten te schatten en in de Gemeentelijke Basisschool Blokbos te Lot is dit niet anders. Deze ouderraad zorgt er dan ook voor dat met hun steun de school op heel wat extraatjes  kan rekenen, zelfs in deze corona tijden.

Zonder corona-virus organiseert de Ouderraad Blokbos Lot normaal elk schooljaar: een soepverkoop op de jaarmarkt van Lot, een tweedaags eetfestijn in de refter van de school, een kerstfeest voorafgegaan door kerst knutsel activiteit voor de kinderen, een soepverkoop rond dikke-truiendag, een carnavalsfeest voor de school en omgeving en een BBQ met kleuterfeest. Deze laatste twee konden dit jaar door Corona niet plaatsvinden en daarom werd naar een alternatief gezocht en….. gevonden!........ Op zondag 14 juni organiseert de ouderraad een Bier- en Ontbijtmandactie ten voordele van de school. Een keuze kan gemaakt worden uit een Blokbos Biermand(25 euro), een ontbijtmand voor 2 personen(20 euro) en een luxe ontbijtmand voor 2 personen(35 euro). Bestellen kan tot 6 juni via: bel, sms of Whatsapp: 0485/57.71.90, mail ouderraad@blokbos.be of ga naar het bestelformulier: bit.ly/35 WmlWO. De bestelling is in orde bij betaling op rek. BE81 8508 3592 9224, ten laatste op 6 juni. De manden worden geleverd op zondag 14 juni binnen een straal van 10 km rond de school.

 

Els Somers, voorzitter Ouderraad Blokbos: “De centen die we bijeen krijgen worden elk jaar gebruikt voor: de zeeklassen (alle kinderen van het 4e leerjaar kunnen hiermee gratis een week op zeeklas), de skiklassen (alle 6e klassers betalen enkel de maximumfactuur, de rest wordt bijgepast door de ouderraad), het verfraaien van de speelplaats, een Sint-budget voor elke klas, een cadeautje voor elke kleuter na het kleuterfeest en nog vele andere dingen (badmutsen, fluohesjes,...). Ook rekenen wij op digitale steun van onze volgers. Zo hebben wij een Makro-account waar mensen via https://www.leuksteuntje.be/ hun persoonlijke kaart kunnen linken aan die van de ouderraad. Bij elke aankoop krijgen wij een percentje van het aankoopbedrag doorgestort dat we kunnen spenderen bij Makro. We hebben ook een Trooper pagina (https://www.trooper.be/ouderraadlot) waar mensen online aankopen kunnen doen op bekende webshops. Een bestelling die via deze link gaat, geeft ons weer een klein percentje. Meer info: ons e-mailadres ouderraad@blokbos.be en onze Facebook pagina https://www.facebook.com/OuderraadBlokbosLot/ . “

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Hugo Devillé | 11 sep 2020

archief