BEERSEL Alzenbar ging Facebook live

BEERSEL Alzenbar ging Facebook live

Editiepajot_bart_devill___djalzenbar
foto Bart Devillé
 

Vorige week nog live in de Zuco Nightclub en op studio Brussel, donderdag 28 mei in Alsemberg voor Alzenbar Facebook live. De deuren van de Alzenbar bleven wel gesloten, maar Dj Aquaholic gaf het beste van zichzelf van 21 tot 22u, of een uurtje ambiance online. Didier en Katrien van de Alzenbar: “ Uiteraard anders ook, maar vooral in deze tijden hebben mensen nood aan ontspanning, goede vibes, sfeer en plezier. Nog meer dan ooit hebben we zin om ons goed uit te leven, daarom willen we graag onze klanten, vanuit hun kot, dit plezier gunnen. Dankzij hen kunnen wij onze zaak runnen, voor hen dus dit gebaar. “ De reacties achteraf zijn dan ook meer dan positief!

Didier “Dizze” besefte al snel vanaf wanneer de deur van Alzenbar moest gesloten blijven, dat het hele drukke leven en opeens stilvallen voor een enorm contrast zorgde…. “Uiteraard is deze periode voor onze hele sector een ramp. Ik heb dagen dat ik de muren op loop en met mezelf geen blijf weet, andere dagen maak ik gekke filmpjes waar onze dochters gek van zijn. En op nog andere dagen is het gewoon hoofd koel houden, creatief zijn en er voor zorgen dat we het positieve niet verliezen en we toch dicht bij onze klanten kunnen blijven. Wel zijn we ergens bang voor de gevolgen op alle vlakken, maar met een beetje goodwill van iedereen kan dit lukken. “Omdat via sociale media e.a. bleek dat de klanten de Alzenbar misten, kwamen Didier en Katrien op de idee om de Alzenbar naar de mensen te brengen, meer bepaald ter gelegenheid van Vaderdag. De “Apero-Alzenbar-plank” en de “Meter-plank” waren al populair en deze worden nu ook doorgetrokken naar een delivery-plank”. Katrien: “Het geeft ons het gevoel dat we zo iets voor de zaak doen, sommige kleine zelfstandigheden een duwtje in de rug geven en “aanwezig” blijven. Voor Vaderdag kan men een aperoplank met de degustatie gins/of fles Rosé Gris-Gris bestelle. Kostprijs 45 euro en wordt aan huis geleverd, zie de FB post en er hoort een exclusief cadeautje voor de papa’s bij. Bestellen kan via info@alzenbar.be .

Voor na de sluiting ingevolge Corona en de deuren opnieuw open zijn  er al plannen, hele leuke trouwens. Didier: “Heel belangrijk voor ons is dat we onze klanten het “safety-first gevoel” kunnen aanbieden samen met het vakantiegevoel en ontspanning. Onze website krijgt een nieuw jasje waarbij we al de leuke events zullen aankondigen. We leven en laten graag leven, m.a.w. waar mogelijk zullen we ook andere zelfstandigen betrekken in ons concept op vaste dagen.” Uit veiligheid en bezorgdheid zal de Alzenbar ook een meer gedisciplineerdere  weg inslaan: Self service voor wat betreft afhalen dranken en leeggoed terug brengen, alles zal voor en na goed ontsmet worden. Bij deze wordt een oproep gedaan naar een “toilette-manager” op zelfstandige basis. Verder nog: geen prijslijst meer in de hand, wel aan de wand. Ontsmettingsgel en -alcohol, plexiglas, enz. zullen ook al op de afspraak zijn. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 jun 2020
Marc Sluys | 15 jun 2020

archief