BEERSEL Nieuwe namen en coronaproof genieten in CC de Meent

C21

BEERSEL Nieuwe namen en coronaproof genieten in CC de Meent

Editiepajot_bart_devill___ccdemeent
foto Bart Devillé
 

 Ondanks de onzekere tijden blijft CC de Meent verder werken aan datgene waar ze goed in zijn: het Beerselse publiek coronaproof laten genieten van fijne voorstellingen. Met aandacht voor de nodige maatregelen en afstand, maar met oog voor gezelligheid én een gevarieerd aanbod. Nu eens aan tafel met je bubbel in de clubopstelling, dan weer met de nodige afstand op tribune. Veilig genieten van cultuur met je bubbel kan ook de rest van dit najaar.

 
CC de Meent heeft haar programma voor november en december klaar en kan opnieuw uitpakken met een paar klinkende namen: Van Sien Eggers, Arne Sierens, Nele Bauwens en Ruben Block (Triggerfinger) tot Fixkes. Opnieuw is er speciale aandacht voor jong en lokaal talent. Singer-songerwriter Meskerem Mees staat als één van de favorieten in de finale van Humo’s Rock Rally en komt haar talent ook in Beersel tonen. Net als het beloftevolle Bosum (waarvan de leden afkomstig zijn uit Beersel en Halle) werd ze de laatste tijd gretig gedraaid op StuBru. De expo van concertfotograaf Alex Vanhee in de foyer (vanaf 10 dec) vormt dan weer de kapstok voor een mooi aanbod Belgische artiesten met een Belpop Bonanza special rond Will Tura als mooi slot. Jimmy Dewit en Jan Delvaux brengen een theatershow vol muziek, geweldige verhalen en weetjes naar aanleiding van de 80e verjaardag van Will Tura. Met de stempel van goedkeuring door de grootmeester zelf!
In samenwerking met Alzenbar kan je na de voorstelling nog even genieten van een drankje, met ook hier uiteraard de nodige aandacht voor ieders “gezondheid”. Het nieuwe programma van november en december vind je vanaf 15 oktober op www.demeent.be. 
Tickets koop je eenvoudig online of via het secretariaat (bij voorkeur telefonisch). 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 27 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 jul 2021

archief