BEERSEL Reeks “Ontmoetingen” herneemt nog dit jaar

C21

BEERSEL Reeks “Ontmoetingen” herneemt nog dit jaar

Editiepajot_bart_devill___ccdemeent
foto Bart Devillé
 

 Ingevolge de covid-19 pandemie werd de werking van vele culturele verenigingen een tijd stilgelegd, dit was in Beersel niet anders. Op voorstel van schepen van Cultuur Elsie De Greef besliste het schepencollege nu dat de reeks lezingen “Ontmoetingen” verder kan doorgaan.  “Ontmoetingen” is een initaitief van Bibliotheek Beersel, Davidsfondsafdelingen Alsemberg, Beersel en Lot, 11.11.11.-comité, met medewerking van de dienst Cultuur Beersel, de Beerselse cultuurraad en met de steun van het gemeentebestuur Beersel. Voor corona vonden deze  “Ontmoetingen” plaats in de bibliotheek, maar nu wordt uitgeweken naar de foyer van CC de Meent, waar meer ruimte voorhanden is. Wel met mondmasker op en op veilige tussenafstand van 1,5m.

 
Ook is vooraf-schrijven verplicht! En dat moet gebeuren via het ticketsysteem van CC de Meent.! Of per telefoon. https://www.demeent.be/nl/event/6686/met-prof-eric-de-maerteleire
CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be . De eerstvolgende lezing vindt plaats op donderdag 29 oktober 2020 om 20u met prof Eric De Maerteleire. Hij zal het hebben over Allergieën, oorzaken, symptomen, diagnose en behandeling. Op donderdag 3 december om 20u heeft Wies De Graeve directeur Amnesty International het over mensenrechten hier en elders, nu en straks. Na de lezing wordt er zoals steeds een drankje aangeboden. 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 27 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 19 jul 2021

archief