BEERSEL CC de Meent staat te popelen voor nieuwe heropstart

C21

BEERSEL CC de Meent staat te popelen voor nieuwe heropstart

Editiepajot_bart_devill___ccdemeent
foto Bart Devillé
 

 

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. CC de Meent mag de deuren weer openen voor het publiek en de artiesten mogen voor het eerst sinds lang weer het podium betreden.

De goesting is groot. En om die vreugde nog meer kracht bij te zetten, communiceerde de cultuursector, onder leiding van Crisiscel Cultuur en cult! in samenwerking met de Federatie van Boekingskantoren en hun partners, eenduidig. Meer dan één woord was er voor die campagne niet nodig: EINDELIJK. En de cultuursector laat zich horen, overal op sociale media en bij de cultuurhuizen.

 De Crisiscel Cultuur en cult! moedigen ­­­met het initiatief de bevolking aan om zich vanaf 9 juni weer volop onder te dompelen in het rijke culturele aanbod dat Vlaanderen deze zomer te bieden heeft. Ze roepen iedereen ook op om “EINDELIJK” massaal te delen op sociale media om hun steun uit te drukken aan de cultuursector en het signaal te geven de komende maanden massaal cultuur te zullen consumeren.  "Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen. Half mei zijn we al begonnen met onze parkconcerten, een reeks van openluchtvoorstellingen in Domein Rondenbos in Alsemberg. Vanaf september ontvangen we ons publiek ook graag weer binnen in de theaterzaal, voor de start van het nieuwe cultuurseizoen 2021-2022. Vanaf 1 juli is de najaarsprogrammatie alvast te ontdekken op www.demeent.be. ”, zegt Karen van CC de Meent. “EINDELIJK” houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft. Komende parkconcerten: zo 13 juni 14.00u: Scarbo

za 19 juni 20.15u: Blafwaf + Ben Roeges

zo 4 jul 14.00u: Trio Osuna – In de schaduw van de moerbeiboom langs de zijderoute.

Tickets en info: www.demeent.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jun 2021
Marc Sluys | 04 jun 2021

archief