BEERSEL Beerselse “Beweeg je fit” komt deze zomer op Ring TV

C21

BEERSEL Beerselse “Beweeg je fit” komt deze zomer op Ring TV

Editiepajot_bart_devill___beweeg_je_fit
foto Bart Devillé
 

 

De zomer staat voor de deur en dat betekent… bijna tijd voor de traditionele  Beerselse Beweeg je Fit! Dit jaar was het helaas niet mogelijk om het te organiseren zoals in het verleden. De organisatoren gingen dan – met succes- op zoek naar een alternatieve vorm.

De Sportdienst, dienst Communicatie,  Seniorenraad en CC de Meent bundelden hun krachten om deze zomer 8 alternatieve Beweeg je Fit sessies aan te bieden voor 55-plussers en jonger.

Deze sessies werden opgenomen op mooie en verrassende plekjes in Beersel: o.m. Petanquevelden Lot, Gemeenveldsite Alsemberg, Manchestersite Huizingen, Sluis van Lot, Frankveld park Beersel en Kasteel van Beersel.

 De trouwe en energieke “huis”lesgeefster Nancy De Marie zordet voor een half uur puur beweegplezier met een goeie opbouw en cool down, dit alles op een mix van opzwepende muziek en klassiekers. En de kijkers van Ring TV gaan kunnen mee bewegen: De opzet is heel laagdrempelig: stel je TV in op RING TV, schuif je salontafel aan de kant, doe makkelijke schoenen aan en beweeg mee! Je kan natuurlijk ook je TV voor het raam zetten en in de tuin afspreken met vrienden om samen te bewegen! Beweeg je Fit wordt vanaf maandag 28 juni uitgezonden op RING TV: elke maandag en donderdag om 10 u en 15 u. Een sessie gemist? Je kan deze nog inhalen op www.ringtv.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief