De CASADA Show Mobile met de massagetoestellen komt op 14 juli naar het Streekproductencentrum in de Poststraat 3a in Halle.

C21

De CASADA Show Mobile met de massagetoestellen komt op 14 juli naar het Streekproductencentrum in de Poststraat 3a in Halle.

Massagestoel_
 

 De CASADA Show Mobile met de massagetoestellen komt op 14 juli naar het Streekproductencentrum in de Poststraat 3a in Halle. 

De aankoop van een massagestoel is een weloverwogen beslissing, die u vaak niet alleen neemt. In plaats van enkel af te gaan op foto’s en technische informatie, wil u hoogstwaarschijnlijk liever de massagestoel uitproberen en alle informatie horen, zien en voelen en een antwoord krijgen omtrent al uw vragen over levering, garantie, assemblage, service na verkoop. Om u allen nog beter van dienst te zijn, beschikken wij nu ook over de Casada Showmobil die ons door Casada International ter beschikking wordt gesteld. Om iedereen kennis te laten maken, ben je op 14 juli vanaf 14 uur welkom voor een gratis massage. Een sessie duurt ongeveer 15 minuten. Dit gebeurt in een veilige omgeving, waarbij alle massagestoelen speciaal ontsmet worden voor uw gebruik en waarbij een Casada luchtfilter permanent de lucht zuivert tot op 0.01 µm (ter info : een coronavirus is 0.3 µm). Tijdens uw privé demonstratie sessie kan u alle vragen stellen aan onze ervaren medewerkers en, indien gewenst, tot aankoop overgaan en de nodige afspraken maken.

Dat kan nadien ook na afspraak, in de showroom in Huizingen (Vlaams-Brabant). In onze showroom helpen wij je graag verder om samen de juiste massagestoel te kiezen passend binnen uw wensen en budget.  

De Casada Showmobil staat ook de hele maand juli klaar voor alle privé afspraken, maar kan ook geboekt worden voor uw opendeurdagen, kleinschalige events, groepsdemonstraties, … maar steeds met inachtneming van de op dat moment geldende corona-maatregelen en met respect voor ieders gezondheid.

Waarom wilt u een massagestoel?

  • -Een massage geeft ontspanning doordat de spanningen van de voorbije periode wegvloeien
  • -U wordt blij en gelukkig door de productie van endorfine
  • -Verhoogde weerstand:
  • - Het is wetenschappelijk aangetoond dat massage de aanmaak
  • van witte bloedcellen bevordert die schadelijke invloeden van buitenaf bestrijden
  • -Betere nachtrust omdat u de drukte van de dag los heeft gelaten
  • -Betere gezondheid door ontspanning
  • -Minder stress en langdurige schade voorkomen
  • -En nog veel meer… Ervaar het zelf

Info: Casada Showmobile – Casada Top Kwaliteit Massage Wellness & Fitness Apparaten (casadashop.eu)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 10 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief