BEERSEL - De Real Muthapukking’s wonnen het Skallyfest petanquetornooi

C21

BEERSEL - De Real Muthapukking’s wonnen het Skallyfest petanquetornooi

De_real_muthapukking___s_werden_de_winnaars_van_het_tornooi
 

De oude papierfabriek Demeurs in de Beerselse deelgemeente Huizingen, vandaag beter bekend als de erfgoedsite Catala, werd de drie voorbije weekends omgetoverd in ‘Bar Catala’.

 

Jordi Van Densen van geluidsbedrijf Aku Soundsystem opende de pop-up zomerbar met onder andere de mensen van dancefestival Kar.tjee, Spectakulo en Skallyfest. Een unieke kunsttentoonstelling kon ingevolge wateroverlast niet plaatsvinden. Maar zaterdag 24 juli was het tijd om de petanqueballen eens goed op te blinken, want het officiële petanquetornooi van Skallyfest was een feit! 

 

Er werden 5 petanquebanen aangelegd en men gooide een balletje van 10u ’s morgens tot in de late namiddag. De finale liep wel uit en was uiterst spannend, ze werd gespeeld door De Vontjesboer (Sam Paquet en Gilian Cools) en de Real Muthapukking’s (Michel Beutels en Laurent Baes). De Real Muthapukking’s werden de winnaars van het tornooi. Met de Ricard in de hand op deze idyllische locatie werd het een prachtig tornooi met livemuziek op de achtergrond van WIP, The Mighty Moustaches, Jerk Beefy, Chump, The Dicksons en Allstar Weddingband. En tussen de groepen door zorgden de DJ’s R15 en Disco Bejaard voor ambiance. Zondag 25 juli vond dan nog een rommelmarkt plaats. Zeker drie weekends die lang zullen blijven nazinderen! Hugo Devillé.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 10 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief