BEERSEL - O.K.S. vzw toont zijn goed hart

C21

BEERSEL - O.K.S. vzw toont zijn goed hart

Oks1
 

Voor wie het nog niet zou weten: O.K.S. vzw staat voor Oosterse Krijgskunst School vzw. Hier kan men terecht voor judo, karate, semi-contact en ju-jutsu(zekfverdediging) te Dworp en Halle. En dit zowel recreatief, competitief en voor alle leeftijden. De scholen in Halle en Dworp worden vandaag geleid door Katrien & Bart Van Hoef en meer dan 25 geschoolde trainers. Het is wel vakantie, maar ook nu toont O.K.S. zijn creativiteit en wil niet blijven toekijken: “Wat het noodweer heeft aangericht in de zwaar getroffen gebieden van ons land heeft ons niet koud gelaten.

 

Tal van acties zijn reeds gestart via het Rode Kruis, gemeenten, groeperingen en individuelen. Wij als club willen ook heel graag ons steentje bijdragen en hebben contact opgenomen met de organisatie “Brothers of Solidarity”, deze zetten zich al geruime tijd in voor de minder bedeelden te Brussel, maar nu ook in Pepinster.”

 

Van de “Brothers of Solidarity” kwam O.K.S. te weten dat er vandaag vooral een nood is aan allerlei kuisproducten als borstels, dweilen, producten en andere hygiënische producten zoals shampoo, maandverbanden, deo’s, douchegel, tandpasta, tandenborstels, e.a.  O.K.S. doet dan ook een warme oproep naar eenieder om massaal aan te tonen hoe groot het hart van de vereniging is. Er wordt dan ook gevraagd dat men dit in zijn/haar vriendenkring deelt. Men gaat dan ook voor een “grootse producten vangst”. Vrijdag 6 augustus, Budozaal te Dworp - Kerkstraat 13/17, 1653 Dworp – worden de gulle schenkers opgewacht om de producten waar er nood aan is,  in ontvangst te nemen van 18 tot 20 uur. De producten vertrekken zaterdag of de week nadien rechtstreeks naar het getroffen gebied. O.K.S. zegt nu al 1.000 maal dank aan iedereen die zijn goed hart toont. Vragen of extra info : Katrien Van Hoef 0484/10.10.88.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2021

archief