Bib BEERSEL zoekt begeleiders voor De Leesjury

C21

Bib BEERSEL zoekt begeleiders voor De Leesjury

Leesjury_beersel
Leesjury Beersel.
 

Bij De Leesjury lezen boekenwurmen tussen 6 en 18 jaar per leeftijdscategorie elk jaar 6 to 8 boeken. Samen met een vrijwillige begeleider bespreken ze deze in groep. En nu gaat men op zoek naar vrijwilligers die graag zo’n leesgroep wil begeleiden.
Bib Beersel organiseert 8 KJV-leesgroepen voor 6 verschillende leeftijdscategorieën: 1 leesgroep voor 6- tot 8-jarigen (1e en 2e leerjaar), 2 leesgroepen voor 8- tot 10-jarigen (3e en 4e leerjaar), 2 leesgroepen voor 10- tot 12-jarigen (5e en 6e leerjaar), 1 leesgroep voor 12- tot 14-jarigen (1e en 2e middelbaar), 1 leesgroep voor 14- tot 16-jarigen (3e en 4e middelbaar),
NIEUW: 1 leesgroep voor 16- tot 18-jarigen (5e en 6e middelbaar). Van de begeleider/begeleidster wordt verwacht dat zij/hij verspreid over het schooljaar, kan deelnemen aan één startvergadering en vier samenkomsten van één uur.
Ook dat hij/zij graag jeugdboeken leest en er een kleine activiteit kan bij verzinnen. Ook dat zij erover kunnen waken dat juryleden op een respectvolle manier met elkaar praten over de boeken die ze lazen. In ruil krijgen zij: de te lezen boeken in bruikleen, een infofiche over elk boek, inclusief auteursinfo en recensies en uiteraard een groep enthousiaste lezertjes.
Kandidaten mogen zich melden via bibliotheek@Beersel.be . 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2021

archief