OEH HALLE verwelkomt internationaal deelnemersveld

C21

OEH HALLE verwelkomt internationaal deelnemersveld

Download

 BMW Louyet Flanders Cup op zaterdag 14 augustus 2021 in Huizingen

Op zaterdag 14 augustus 2021 organiseert atletiekclub Olympic Essenbeek Halle (OEH) op de eigen piste in het Provinciedomein Huizingen de 7e editie van zijn traditionele Flanders Cup-meeting, dit jaar met de gewaardeerde steun van partner BMW Louyet als naamsponsor. Na een jaartje noodgedwongen afwezigheid op de atletiekkalender als gevolg van de coronapandemie, is de club erg verheugd komende zaterdag alweer een topmeeting met een sterk en internationaal getint deelnemersveld te kunnen aanbieden.

 

De echte Olympische toppers, onder wie – we herhalen het graag! – ook 8 OEH-atleten actief waren in Tokio, mogen dan wel van wat welverdiende rust aan het genieten zijn, toch prijken er nog genoeg atleten met (inter)nationale faam op de inschrijvingslijsten. Naast de vele deelnemers uit eigen land en een pak atleten uit de buurlanden Nederland, Frankrijk en Duitsland, zullen ook stevige delegaties uit onder andere Denemarken, Ierland, Israël en zelfs Canada en Jamaica voor een klein Olympisch sfeertje zorgen in Huizingen. En uiteraard wordt het ook uitkijken naar de prestaties van enkele beloftevolle talenten uit de eigen OEH-rangen, zoals Tuur Bras (400m horden), Simon Debognies (3.000m), Jaan Bal (polsstok) en Belgisch hamerkampioene Vanessa Sterckendries, die voor de gelegenheid een uitstapje naar het discuswerpen maakt. Tornado Jonathan Sacoor heeft ook toegezegd de 200 m te zullen lopen.

 

De BMW Louyet Flanders Cup-meeting begint omstreeks 14u30 met het polsstokspringen bij de vrouwen en de reeksen van de 100m bij zowel dames als heren. De inkom voor toeschouwers bedraagt 6 euro. 

 

Programma en alle andere info op www.oeh.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2021

archief