BEERSEL Remi en Marie-Henriette 70 jaar getrouwd

C21

BEERSEL Remi en Marie-Henriette 70 jaar getrouwd

Editiepajot_bart_devill___platina
ingezonden foto
 

 

Na goud, diamant en briljant komt er platina, wat wil zeggen 70 jaar getrouwd. En dit laatste kom je vandaag niet veel meer tegen. Wie nu voor dit huzarenstukje zorgden en wel mochten vieren zijn Lottenaren Remi Delauw(90) en Marie-Henriette Pletinckx(90).

Remi Delauw (90) en Marie-Henriette Pletinckx (90) uit de Emiel Debusscherstraat 42 in Lot vierden inderdaad onlangs hun platina bruiloft. Remi was afkomstig van Herne en Marie-Henriette  uit Edingen. Ze leerden elkaar gewoon op de hoek van een straat kennen. Remi was aan de slag als portier bij papierfabriek Demeurs, het latere Catala in Huizingen. Marie-Henriette zorgde 21 jaar lang voor het eten en drinken van de kindjes in de gemeenteschool Blokbos te Lot.

 

’s Avonds wanneer de lessen afgelopen waren en de kinderen naar huis, zorgde zij er voor dat de kindjes ’s anderendaags in een propere klas terecht konden. Om hun geheugen te trainen spelen zij nog af en toe scrabble. En ze maken er telkens een wedstrijd van. Ook gaat er nog heel wat aandacht en tijd van hen naar de familie. Beiden staan steeds klaar voor iedereen. Hun platina bruiloft werd feestelijk gevierd met de familie en burgemeester Vandaele en schepen Vanhaverbeke van Beersel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2021

archief