BEERSEL - 13de Open Bier Dagen Brouwerij 3 Fonteinen komen er aan

C21

BEERSEL - 13de Open Bier Dagen Brouwerij 3 Fonteinen komen er aan

Editiepajot_bart_devill___driefonteinen
ingezonden foto
 

 

Voor de dertiende keer op rij organiseert Brouwerij 3 Fonteinen in Lot, bij Beersel, haar Open Bier Dagen. Van vrijdag  drie tot en met zondag vijf september 2021 staat de brouwerij garant voor plezier en vertier. Traditiegetrouw verwelkomt de lambikbrouwerij en geuzestekerij lokale en (inter)nationale lambikbierliefhebbers voor een goed glas lambik, geuze, kriek of ander lambikbier. De toegang tot het evenement is gratis, dus ook voor de recreatieve fietser of wandelaar die in de buurt is, is het een uitgelezen tussenstop op de route. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september openen de bar en shop om 12u; laatste bediening aan de bar en shop om 19u, einde 20u. Zondag 5 september openen de bar en shop om 10u, laatste bediening aan de bar en in de shop om 16u, einde om 17u.

Op het terras kan men zowel nieuwe bieren als gekende klassiekers uit het 3 Fonteinen gamma proeven. De aanwezige foodtrucks combineren dit met een lekker hapje tussendoor, er is voor elk wat wils! Ook aan koffie en andere non-alcoholische dranken werd gedacht. Wie graag thuis nageniet van dit lokaal streekproduct of er iemand anders blij mee wil maken, kan in de winkel terecht voor een schone fles of 3 Fonteinen merchandise. 

Ook aan kinderanimatie geen gebrek. Drie dagen lang kunnen kinderen zich uitleven op het springkasteel en met enkele reuzenspellen. Voeg hier zaterdag en zondag nog kindergrime aan toe, en de jongste fans zijn helemaal in de wolken. 

Zaterdag zorgt de Koninklijke fanfare van Lot voor een muzikale noot en wie het zondag graag eens opneemt tegen de Beerselse petanqueclub zakt best ook af naar de lambik-O-droom! Tot slot wordt ook drie dagen lang (in de namiddag) een vrije rondleiding georganiseerd. Deze is kosteloos en u hoeft zich hier vooraf niet voor in te schrijven. 

 

Voor wie het nog niet zou weten: Brouwerij 3 Fonteinen is een van de laatste traditionele lambikbrouwerijen en authentieke geuzestekerijen. Diepgeworteld in de Zennevallei en Pajottenland, hun geschiedenis, culturele tradities en terroir. Meer dan 135 jaar pure ambacht, passie en kwaliteit met een toekomstverhaal gestoeld op lokale biologisch geteelde oude graansoorten, een netwerk van fruitboeren en families met wilde Schaarbeekse kriekelaars en andere oude fruitbomen. En een intense samenwerking met andere ambachtslieden rond een levende beleving van échte lambikbieren.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 25 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief