BEERSEL Davoc Lot klaar voor een nieuw seizoen

C21

BEERSEL Davoc Lot klaar voor een nieuw seizoen

Editiepajot_bart_devill___davocploegfoto_2021-2022
ingezonden foto
 

 Het is al een jarenlange traditie en ook dit jaar organiseerde Davoc Lot op de eerste zaterdag van september zijn “startdag”, het officiële startschot van het nieuwe volleybalseizoen. Het nieuwe seizoen wordt aangevat met 4 seniorenploegen, 10 jeugdploegen en 2 recreatieploegen.

Davoc Lot is een erkende en ambitieuze club met een rijke traditie en een begrip in de regio, een bloeiende en ambitieuze club waar men de jongens en meisjes van om de hoek warm willen maken voor het volleybal. Men wil er jongeren de kans geven zich sportief te ontspannen in clubverband. De jeugdspelers worden begeleid onder toezicht van gediplomeerde trainers zodat ze, in onderlinge vriendschap, zich kunnen uitleven in de volleybalsport en eventueel kunnen doorgroeien tot een hoger niveau. Zowel getalenteerde als minder getalenteerde spelers moeten zich kunnen thuis voelen in onze club.

 

Geïnteresseerde jongeren die hun eerste stappen in het volleybal willen zetten zijn welkom in de volleybalschool. Iedereen vanaf de 3de kleuterklas tot en met het 3de leerjaar kan ofwel op een woensdag van 17:30 tot 18:30 in de sportschuur in Dworp,Kerkstraat 13 of op een vrijdag van 18:00 tot 19:00 in sportzaal Vogelenzang in Lot, Dworpsestraat 149 eens komen proberen. Stuur een mailtje naar secretariaat.davoclot@gmail.com met daarin wanneer je graag eens wil komen meetrainen. Vergeet niet je geboortedatum en adres te vermelden! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2021
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 10 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief