BEERSEL Jaarmarkt Beersel, het blijft in de goede richting gaan

C21

BEERSEL Jaarmarkt Beersel, het blijft in de goede richting gaan

Editiepajot_bart_devill___jaarmarkt_beersel22
foto Bart Devillé
 

 Hoe je het ook draait of keert, de jaarmarkt van Beersel was twee jaar geleden op sterven na dood. Gelukkig vond men vorig jaar een team bereid om de jaarmarkt nieuw leven in te blazen en het lukte ook.

Dit jaar slaat men ook de handen in elkaar en kijkt iedereen in Beersel en de regio er naar uit. Er werd dan ook nu gezorgd voor een gevarieerd programma: het startschot van het jaarmarktweekend wordt gegeven op vrijdag 16 september 2022 om 19u30 met de plechtige opening van de kunsttentoonstelling van Apart Beersel en de tentoonstelling van het Heemkundig Genootschap. Deze opening wordt feestelijk ingezet met een receptie in de gemeentelijk feestzaal, waarop iedereen welkom is. Zaterdag 17 september 2022 , de eigenlijke dag van de jaarmarkt, wordt dan geopend met de 2e Multimmo Jaarmarktjogging in samenwerking met Multimmo, de Beerselse Vrije Lopers en Sint-Victor Beersel.

En hier blijft het uiteraard niet bij. Op het podium geven de leerlingen van de Giants dansschool de hele namiddag het beste van zichzelf. Rondslenteren langsheen de vele marktkramers, de kermis, een hapje en een drankje meepikken, de kunst bewonderen op de kunsttentoonstelling van Apart Beersel en de expo van het Heemkundig Genootschap, … variatie genoeg. Ook voorziet het jaarmarktcomité heel wat straatanimatie en ’s avonds kan er gezongen en gedanst worden tijdens de verschillende optredens. U merkt het al, er is voor elk wat wils en wat belangrijk is:  Amusement gegarandeerd.

Uiteraard is dit allemaal niet mogelijk zonder de steun van derden. Er is niet alleen het Jaarmarktcomité, het gemeentebestuur en de vele sponsors. Voor de eventuele geïnteresseerde joggers en andere sportievelingen. Dit jaar is er de 2de Multimmo Jaarmarktjogging Beersel i.s.m. Sint-Victor-Beersel. Start en aankomst vinden plaats in Hoogstraat 52 Beersel(Sint-Victor School). De kids starten om 13u30, de 12 km om 14u30 en de 6 km om 14u45. Er zijn speciale prijzen voor de eerste vrouw& man. Online inschrijven via: beersel.mypreview.be . 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 nov 2022

archief