BEERSEL Dworpse Bikers Classic MTB is aan 14de editie toe

C21

BEERSEL Dworpse Bikers Classic MTB is aan 14de editie toe

Editiepajot_bart_devill___dworpse_bikers
ingezonden foto
 

 

De Dworpse Bikers Classic MTB wordt al voor de 14de keer georganiseerd, dit jaar op zondag 2 oktober. Deze recreatieve MTB-tocht is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste, mooiste en zwaarste toertochten van Vlaanderen . De Dworpse Bikers zeggen van zichzelf “een vereniging te zijn van recreatieve bikers die wekelijks 1 tot 2 keer gezamenlijk gaan biken in de velden en bossen van Vlaams- en Waals Brabant en regelmatig rijden we ook toertochten”. Maar met hun Dworpse Bikers Classic MTB – traditioneel de eerste zondag van oktober- schieten zij toch een hoofdvogel af met een evenement om “U” tegen te zeggen. Voor het vertrek er van met alles er op en er aan kunnen zij in het Provinciedomein van Huizingen terecht, vast en zeker een accommodatie waar veel clubs op jaloers zullen zijn. Er is uiteraard niet alleen de begeleide kidstour, maar voor de meer ervaren bikers de toertochten van 30, 60 en 60 km.

 

Goed om weten…….De vertrekplaats is in de witte tent van het provinciaal domein. Inschrijvingen en vertrek tussen 8u en 10.30u. Voor de kidstoer lopen de inschrijvingen vanaf 9u, vertrek onder begeleiding stipt om 9.30u. Deelnemen aan de Kidstoer is gratis, voor de 30km, 50km en 60km: 5 euro voor leden Cycling Vlaanderen/ Vlaamse Wielrijdersbond 5 euro, voor niet-leden 6 euro. Deelnemers genieten opnieuw van een mooi uitgestippeld parcours met vele hoogtemeters. Onderweg zijn er ook 1 of 2 bevoorradingen afhankelijk de afstand.

Na de tocht kan iedereen genieten in de verwarmde tent van een verdiende verfrissing en gezellige aprés-MTB. Daarnaast wordt er nog gezorgd voor een bewaakte fietsparking, douches, afspuitstand met 20 plaatsen,  hersteldienst voor diegene die pech onderweg hebben,…

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 nov 2022
Hugo Devillé | 08 nov 2022
Hugo Devillé | 04 nov 2022
Hugo Devillé | 03 nov 2022

archief