Yanis en Virginie ‘Fitste cop 2023’

C21

Yanis en Virginie ‘Fitste cop 2023’

Belgian_cops_contest
 
Yanis
 
Virginie
 

 Afgelopen weekend had de Belgian Cops Contest plaats, een organisatie in samenwerking met de politiezone Zennevallei en Crossfit Merchtem. Het werd weer een heus spektakel. Zo’n 160 agenten, brandweerlui, zorgpersoneel en militairen streden in de Crossfit Merchtem om de titel van de “fitste cop” 2023. De atleten werden op de proef gesteld op vlak van gymnastiek, kracht en uithoudingsvermogen.

Bij de mannen ging brandweerman Toumi Yanis met de titel aan de haal. Yanis is een ex-militair die nu brandweerman is in Brussel. Hij zal ons land verdedigen op de World Police & Firegames in Canada op 28 juli dit jaar. Hij werd tijdens de wedstrijd bijgestaan door Gavica Gilmar.

Virginie Damit, politievrouw bij de federale politie was in de gemengde catégorie de sterkste vrouw. Virginie doet al 6 jaar gepassioneerd aan Crossfit. Zij werd bijgestaan door Sacha Gooskens. 

De organisatoren Sébastien Trouillez en Danny Vierendeel zijn alvast blij dat door de hulp van de politiezone Zennevallei en Crossfit Merchtem weer een mooi bedrag van bijna 2 000 euro geschonken kan worden aan het Belgisch Kinderkanker Steunfonds vzw (BKKS vzw). 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief