286 bestuurders gecontroleerd in PZ ZENNEVALLEI

C21

286 bestuurders gecontroleerd in PZ ZENNEVALLEI

Alcoholcontrole_zennevallei_
 

Afgelopen weekend werden opnieuw verschillende inspecteurs ingezet voor het bewaken van onze veiligheid op de weg. Hierbij werden verschillende controles gehouden op het grondgebied van de politiezone Zennevallei. Bijzondere aandacht ging naar het sturen onder invloed.

Een eerste controlepost werd opgesteld in Beersel in de late namiddag. 153 voertuigen werden staande gehouden en bestuurders werden onderworpen aan een alcoholcontrole. Een drietal bestuurders ‘reden’ tegen de lamp en bliezen positief, één bestuurder blies alarm en één bestuurder bleek onder invloed van cannabis. 

Even later werd een tweede dispositief opgesteld in Ruisbroek. Twee bestuurders bleken hier onder invloed van cannabis en één bestuurder werd betrapt onder invloed van alcohol. 

Een laatste controlepost werd opgesteld in Halle, langs de Bergensesteenweg tot 23 uur. Ter plaatse werden nog eens 44 bestuurders onderworpen aan een controle. Twee bestuurders bliezen alarm en dienden hun voertuig voor enkele uren aan de kant te plaatsen. Als laatste werd nog één bestuurder betrapt met een te hoog alcoholgehalte in het bloed. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen. 

Zo stond het eindtotaal op acht bestuurders van de 286 onder invloed van alcohol en drie bestuurders onder invloed van cannabis.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 13 jul 2024
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief