Vlaams Belang Vlaams Brabant schenkt 500 euro aan Huizen van Vlaamse Solidariteit

C21

Vlaams Belang Vlaams Brabant schenkt 500 euro aan Huizen van Vlaamse Solidariteit

Scherm__afbeelding_2023-12-29_om_11
 
De afgelopen weken deelden Vlaams Belang her en der in de provincie Vlaams-Brabant warme dranken uit voor het goede doel onder het motto ‘een hart voor onze mensen’. Wie wou kon een vrije bijdrage doen. “De mensen hebben getoond dat Vlaanderen een warme plek is”, zeggen Vlaams en federaal lijsttrekkers Klaas Slootmans en Britt Huybrechts.
 
De opbrengst van 500 euro gaat nu integraal naar Huizen van Vlaamse Solidariteit, een armoedeorganisatie die zich inzet voor Vlamingen die de eindjes moeilijk aan mekaar krijgen geknoopt.  
 
“De kersperiode is steeds een moment van commercie en hoge uitgaven. Voor mensen die het minder breed hebben, zijn dit daardoor vaak bittere dagen. Het is aan hen dat we met deze gift een hart onder de riem willen steken”, vertelt Slootmans.  
 
Huybrechts vult aan: “De kersttraditie moet over meer gaan dan dure pakjes en champagne. Het hoort ook te gaan om solidariteit en naastenliefde met wie minder geluk heeft. In Vlaanderen is er bijzonder veel verdoken armoede. Een kwart van de Vlamingen geeft aan moeilijk rond te komen. Met deze gift willen we ook hen de nodige aandacht geven.”    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief