Johan Verminnen kon publiek in Alsemberg bekoren

C21

Johan Verminnen kon publiek in Alsemberg bekoren

Mvh_4349
 

Op zaterdag 23 maart 2024 trad Johan Verminnen op met zijn muzikanten, Bert Candries en Leo Caerts Jr, in de feestzaal van Beersel en het was een groot feest.  I
n een uitverkochte zaal genoten 300 aanwezigen van een groots Verminnen concert. Hij was in zijn beste doen op het podium! Johan Verminnen treedt minder vaak op en dat komt zijn stem zeker ten goede. Naast de klassiekers zoals “Brussel”, “Laat me nu toch niet alleen” en “Mooie dagen” bracht hij ook minder gekende pareltjes zoals “Vier hoog in de wolken”, “Traag is mooi”, “Eén of andere dag”… Bovendien bracht hij een nieuwe versie van zijn alom gekende “Rue des Bouchers” wat zeer gesmaakt werd door het publiek.
De organisatie was in handen van de Chiroleiding en de Oud-Chiroleiding van Lot. Zij organiseerden vijf jaar geleden al eens een concert met Johan Verminnen naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Heel wat aanwezigen van toen waren er ook nu bij en iedereen was het over eens dat het concert van vorige zaterdag nog beter was dan dat van 5 jaar geleden.
Na het concert genoten vele aanwezigen nog van gesprekjes met jeugdvrienden en -vriendinnen tot in de vroege uurtjes. Het besluit is dat we geen 5 jaar moeten wachten op een nieuw concert met Johan Verminnen!

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2024
Marc Sluys
Martine Van Hooff
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 20 mei 2024
Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024

archief