Bottlefest is al aan zesde editie toe

C21

Bottlefest is al aan zesde editie toe

Editiepajot_bart_devill___bottlefest2023
Foto archief Bart Devillé
 

 

Bottlefest mag al een hele traditie genoemd worden in Beersel, voor wie er nog geen kennis mee maakte of er van genoot: Bottlefest vier al de zesde editie met topmuziek en exclusieve wijnproeverijen.

 Inderdaad, Op zaterdag 8 juni 2024 gaat Bottlefest weer van start, opnieuw met de prachtige achtergrond van het Kasteel van Beersel. Dit bijzondere festival brengt muziek en wijn samen in een gezellige harmonie. Deze editie kunnen bezoekers genieten van een indrukwekkende line-up die garant staat voor een divers muzikaal avontuur. Shorty Jetson and The Lefthands zullen hun kenmerkende mix van country, rock & roll en blues brengen, terwijl A_Dolphin de festivalgangers zal meeslepen met hun energieke rocknummers en indrukwekkende covers. Tim Akkerman & The Ivy League uit Nederland brengen een verfijnde mix van persoonlijke nummers en krachtige melodieën. Mother Mercury, een gevierde Queen tribute band, belooft een spectaculaire show met hun dynamische vertolking van de klassiekers en afsluitend zorgt Cookies and Cream voor een feestelijke vibe met hun aanstekelijke partyhits.

 Naast dit muzikale festijn kunnen gasten zich ook verheugen op meer dan 50 verschillende soorten wijn van over de hele wereld. Bezoekers kunnen hun smaakpapillen verwennen met een internationale selectie uit landen zoals Zuid-Afrika, Chili, Spanje, Italië, Frankrijk, Australië en Portugal. Onder de exposanten bevinden zich gerenommeerde wijnhuizen zoals Famille Perrin, Fantini en Torres, die al jarenlang een vaste waarde vormen binnen het rijke wijnassortiment van Bottlefest. Dit wordt perfect gepaard met heerlijke hapjes van diverse foodtrucks, waaronder een BBQ-smoker voor de vleesliefhebbers, verse pasta, een selectie van visgerechten en smakelijke wraps. Dit jaar valt Bottlefest samen met National Rosé Day, waardoor de focus extra op rosé wijnen zal liggen, inclusief een speciaal ingerichte rosé tent. Bovendien krijgt elke bezoeker die iets roze draagt een gratis drankbonnetje, als knipoog naar deze bijzondere dag.

In lijn met voorgaande succesvolle edities biedt Bottlefest ook dit jaar de luxe wijndegustaties aan binnen de historische muren van het Kasteel van Beersel. Deze exclusieve sessies, begeleid door deskundigen van vaste partner Le Wine, bieden plaats aan maximaal 35 personen per sessie.

 “Bottlefest is meer dan alleen een festival; het is een ode aan de perfecte harmonie tussen uitmuntende muziek en voortreffelijke wijnen. Ons doel is om wijn uit de traditionele setting te halen en het op een toegankelijke en plezierige manier aan te bieden,” zegt Bottlelink VZW, de organisatie achter Bottlefest. "De laatste jaren is Bottlefest enorm gegroeid met bezoekers van over heel België, wat het succes van ons concept bevestigt. We verwachten dit jaar zo'n 2.000 bezoekers en hopen op prachtig weer na de recente regenachtige maanden.” De weersvoorspellingen zijn alvast gunstig en laten het beste hopen.  De nodige maatregelen zijn voorzien, moest het toch nog een natte editie worden.

Tickets zijn online en aan de kassa te koop voor €20. Het festival start om 14u00 en belooft tot in de late uurtjes door te gaan met non-stop entertainment. Voor meer informatie over het festival en om tickets te kopen, bezoek www.bottlefest.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief