Nu ook Cambio elektrisch autodelen in Dworp

C21

Nu ook Cambio elektrisch autodelen in Dworp

Editiepajot_bart_devill___cambio_dworp
Foto Bart Devillé
 

 

Na het succes van elektrisch autodelen in Alsemberg, introduceert het Lokaal Bestuur Beersel(nieuwe naam van het gemeentebestuur) nu ook twee elektrische deelwagens van Cambio in Dworp. De voertuigen zijn te vinden op de parking voor de kerk en bij de Sportschuur (ter hoogte van Kerkstraat 13).

 Cambio autodelen biedt een flexibele oplossing voor iedereen die minder dan 11.000 km per jaar rijdt en zijn (tweede) auto niet dagelijks gebruikt. Door gebruik te maken van dit deelsysteem kunnen inwoners aanzienlijk besparen op autokosten en genieten van de gemakken van autodelen. Cambio zorgt namelijk voor alle aspecten van autogebruik zoals onderhoud, keuring en administratie.

 "Je rijdt, Cambio doet de rest!"

Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond op 20 juni om 19u30 in de gemeentelijke basisschool van Dworp. In het najaar breidt het aanbod uit met nog twee elektrische deelwagens in het centrum van Beersel. Voor meer informatie kan je terecht www.beersel.be/autodelen, per e-mail via klimaat@beersel.be of telefonisch op 02 359 17 53.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief