Nieuws van LDD BEERSEL

C21

Nieuws van LDD BEERSEL

Editiepajot_ldd
Repro Editiepajot

LDD Beersel wil dat er plaats is voor fuiven in de nieuwe evenementenhal. Zij starten een petitie voor extra openingsuren van de gemeentediensten en vinden de nieuwe huisstijl van Beersel een goede zaak, maar te duur

LDD Beersel neemt het op voor de jongeren in Beersel. Zo willen zij dat het in de toekomst mogelijk zal zijn om in de nieuwe evenementenhal (Oud Colruytgebouw te Alsemberg voorzien anno 2011) fuiven te organiseren voor de Beersele Jeugd.
 
Hieromtrent mailde Steve Goethaert met Burgemeester Hugo Casear en vroeg de Burgemeester om garanties dat er in deze nieuwe evenementenhal ook plaats zou worden vrijgemaakt voor fuiven.
 
Steve Goethaert (LDD Beersel): "De laatste jaren is Beersel echt "dood" kwa fuifgelegenheden voor onze jeugd, het wordt dan ook dringend tijd dat onze Burgemeester van deze unieke locatie gebruik maakt om de locale jongeren ook een degeljike uitgaansplek te geven. Ook wil ik eraan toegvoegen dat we ons bewust zijn dat deze locatie niet enkel voor fuiven gebruikt moet worden maar dat er een degelijke fuiflocatie in onze gemeente echt wel nodig is!"
 
PETITIE
LDD Beersel start petitie voor extra openingsuren gemeentediensten omdat vele Beerselaars niet de mogelijkheid hebben om binnen de huidige openingsuren van de gemeentediensten langs te komen. Zij vragen om eenmaal weeks open te zijn van 18u - 20u. Met deze petitie willen zij de stem van het volk laten horen!
 
Nieuwe huisstijl Beersel goede zaak, maar te duur!
LDD Beersel is tevreden dat er weldra een nieuwe huisstijl komt voor de gemeente Beersel. Deze vernieuwing is zeker nodig maar zij stellen zich toch vragen bij de hoge kosten van dit project. 92.500 euro voor een nieuwe huisstijl lijkt hen toch een beetje overdreven.

 "Op een originele manier konden de kosten voor de nieuwe huisstijl gedrukt worden. Hoe? Wel vele gemeenten die reeds een gedaanteverandering ondergingen schreven hiervoor een wedstrijd uit waar kanidaat ontwerpers hun creatieve geest konden tentoonstellen. Als beloning kon er dan een kleine geldprijs uitgereikt worden aan de uiteindelijke winnaar van deze wedstrijd. Niet alleen bespaar je op deze manier een pak geld, maar ook breng je de burger op deze manier dichter bij het gebeuren."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2009
Felix Merckx
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief