President Herman krijgt mand met streekproducten van BEERSEL

C21

President Herman krijgt mand met streekproducten van BEERSEL

Dsc07253
Patrick, de huisbewaarder - magazinier van de gemeente Beersel, op weg naar Herman Van Rompuy, President van Europa, met een mand streekproducten van Beersel. - Foto Frank Steens
 

Het schepencollege van Beersel, Europese gemeente feliciteerde Herman Van Rompuy, President van Europa, met een mand streekproducten van Beersel."

Hugo Casaer: “Wij menen dat hij deze benoeming oprecht verdient. Zijn erudiete discretievolle persoonlijkheid en litteraire talenten, respect en inzet voor velen krijgt nu een erkenning bij de 27 staatshoofden die hem aanstelden.

Wij voelen goed aan dat de wereld voor Herman nu veranderd is en hopen dat hij nu Europa verandert.”.

Verder schreef de burgemeester letterlijk in een begeleidende brief: “Wij zullen u misschien meer moeten missen in het straatbeeld, bij de bakker, in de zondagsmis, in de Herisemmolen, op de fiets op de Alsemberg en de Brabantse Pijl. Wij waarderen dat u zo vaak deelnam aan het culturele en verenigingsleven van Beersel en ons zo vereerde met uw aanwezigheid op officiële plechtigheden.

Wij hopen dat u onder uw bodyguards enkele wielertoeristen treft die u toestaan op de fiets rust te vinden en verder onze magnifieke streek, de Meigemheide, het land van Teirlinck te kunnen doorkruisen.

Uit onze streek (Beersel – Lot) werd een oud-burgemeester, eveneens Minister van State, Renaat Van Elslande zaliger, de eerste minister voor Europese zaken van ons land.

Uit onze streek (uw woning staat op 218 meter van onze gemeentegrens) hebben wij nu allen de President van Europa.

Als introductie voor de vele cateringproblemen die uw medewerkers nu moeten oplossen schenken wij U een mand met streekproducten, godendrank geuze en kriek, kaas en confituur op basis van kriek en geuze. Hiermee kan u het bourgondisch karakter van onze streek eer aandoen.”   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2009
Marc Sluys
Frank Steens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief