BEERSEL - Vier positieve ademtesten

C21

BEERSEL - Vier positieve ademtesten

Politie_logo_klein100

In het kader van de eindejaarscampgne tegen het rijden onder invloed kregen de leden van de politiezone Beersel de opdracht om op alle mogelijke plaatsen en tijdstippen alcoholcontroles uit te voeren. Op die manier werden in de nacht van 26 op 27 november reeds twee rijbewijzen ingetrokken. De eerste bestuurder werd te Dworp aan een ademtest onderworpen omdat hij op zijn minst een eigenaardig rijgedrag vertoonde. De betrokken bestuurder reed het verkeerslicht dat op zijn rode fase stond voorbij zonder stoppen, maar hij hield bij het afslaan wel halt voor voetgangerslichten die eveneens op hun rode fase stonden. De tweede bestuurder liep ter hoogte van het Kasteel van Beersel tegen de lamp.

Op 27-11-2009 voerde een ploeg alcoholcontroles uit in de loop van de voormiddag. Tussen 0945 uur en 1130 werden 16 bestuurders aan een ademtest onderworpen en twee van hen lieten een positief resultaat optekenen. Na het uitvoeren van de ademanalyse werd aan één bestuurder een onmiddellijke inning van 137,5 € uitgeschreven en een rijverbod van minstens 3 uur opgelegd. De andere bestuurder zal zijn rijbewijs langer moeten missen en mag zich aan een zwaardere boete verwachten.
De komende dagen en weken zal de lokale politie Beersel nog geregeld alcoholcontroles uitvoeren. Een gewaarschuwd bestuurder …

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief