REGIO - 43ste Kerstshow van PAUL SEVERS

C21

REGIO - 43ste Kerstshow van PAUL SEVERS

Editiepajot_ingezonden_kerstshow_orig_aff-2
 
Editiepajot_ingezonden_zaal_plomblom
ingezonden: zaal Plomblom
 
Editiepajot_ingezonden_paul_severs_en_filip_d_haeze_
ingezonden: Paul Severs en Filip D'Haeze
 
Editiepajot_ingezonden_kerstkaart_paul_severs
ingezonden
 

De dag van vandaag zijn er heel wat artiesten die een kerstshow geven, maar één van de pioneers en misschien wel de eerste van allemaal was Paul Severs met een kerstshow op 24 december 1969 in de zaal ‘De Jonge Deken’ in St.Pieters-Leeuw die trouwens heel veel succes oogstte. 

Erik Lemmens die een zeer trouwe fan was van Paul Severs en een vriend van diens manager Sylvain Tack, vroeg toen al om deze kerstshow ook te mogen organiseren in zijn stad Ninove maar dan wel op Kerstdag zelf. Zo gezegd, zo gedaan, de eerste kerstshow op 25 december 1971 in Ninove was een feit én een grandioos succes. 

 

Jaar na jaar gaat dit grote feest reeds door, de eerste jaren in de Roxy, daarna –omdat er zoveel volk kwam moest er naar een grotere zaal gezocht worden – en dat werd de zaal “Roosevelt”. 

 

Ook hier werd de kerstshow elk jaar opnieuw een daverend succes. Toen al was het een groots opgezet spektakel, met orkest, danseressen, kinderkoren uit Ninove en omstreken, mooie belichting en wat later kwam ook Radio Del Sol de drive-in show verzorgen na de show… 

 

Ondertussen werd er in Ninove een heel mooi cultureel centrum gebouwd nl De PLOMBLOM. Dit was voor Erik de kans om de kerstshow in ideale omstandigheden te kunnen organiseren. Zijn grote droom kwam uit en vanaf nu werd het een show om “U” tegen te zeggen. De mensen kunnen hier reserveren voor een comfortabele genummerde zitplaats. 

 

Dit jaar gaat de kerstshow van Paul Severs voor de 43ste keer door op 25 december 2014 om 20 u. De show is  twee uur lang een waar feest jong en oud… Al jaren proberen Paul Severs en zijn kompanen samen met Erik Lemmens (voor de voetbalclub ‘de doordrijvers’) een prachtige show te brengen waar iedereen kan van genieten… Elk jaar opnieuw mochten zij het kaartje ‘uitverkocht’ en ‘volzet’ aan de ingang hangen. Dit jaar gaat de voorverkoop weer razend snel. 

 

Paul Severs heeft trouwens zijn vriend Filip D’Haeze kunnen uitnodigen als eregast om samen met hem de nummers te brengen die ze samen succesvol mochten brengen in Tien om te Zien.  

 

Filip D’Haeze is een rasechte entertainer, bekend als zanger van Swoop, presentator

van  Menttv,…

 

Dus kunnen jullie opnieuw reserveren voor de  43ste  Kerstshow van Paul Sever in cc De Plomblom te Ninove op 25 december om 20u stipt. 

Radio Del Sol 054/33 62 17 

bart.vermeer@telenet.be 

 

Ieder jaar wordt er een zilveren kerstjuweel verloot, aan een aanwezige in de zaal,  door de sympathieke juwelier Paul Roelandt

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief