REGIO - Groen lanceert thema’s, lijsttrekkers en activiteitenprogramma

C21

REGIO - Groen lanceert thema’s, lijsttrekkers en activiteitenprogramma

Lijsttrekkers_groen_pajottenland
 

Groen Pajottenland heeft de voorbije maanden hard gewerkt aan het betrekken van mensen en de opbouw van dossiers in de zeven Pajotse gemeenten. In aanloop naar de gemeenteraads-verkiezingen, zet de nieuwe streekpartij in op positieve samenwerking in de hele regio. Groen Pajottenland kijkt verder dan de eigen kerktoren en stelt haar prioriteiten en gemeentelijke lijsttrekkers daarom ook graag gezamenlijk voor, in plaats van enkel apart per gemeente.

 

Groen zal meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober met eigen Groen-lijsten in Gooik, Lennik, Pepingen en Roosdaal. In Pepingen en Roosdaal is dat voor de eerste keer ooit. In de andere Pajotse gemeenten zijn er momenteel niet genoeg vrijwilligers gevonden voor de verkiezingen, maar Groen Pajottenland blijft ook in Bever, Galmaarden en Herne actief door er acties te organiseren. Lijsstrekkers in Gooik zijn Alwin Loeckx en Kirsten De Weerdt. Lennik: Hendrik Schoukens, An Lovato en Freddy Kempeneer. Pepingen: Koen Van Cauter. Roosdaal: Marc Devits. 

 

De komende weken en maanden rolt Groen Pajottenland een activiteitenprogramma uit in alle Pajotse gemeenten om thema’s op de agenda te zetten en meer mensen te betrekken. Eerstkomende Groen-activiteit is de Bruegel bio-wandeling op zaterdag 28 april in Gooik over thema landbouw, natuur en landschap. Nadien volgen onder andere nog een klimaat- en duurzame energie wandeling langs de Mark, vertoning van film ‘Pajottenland’ in Bever over streeksamenwerking, Dag van het Park in Pepingen (groenere dorpen), debat over fijn stof en mobiliteit in Roosdaal en een infoavond in Lennik over… wolven. 

 

Meer info over de mensen, thema’s en acties van Groen in het Pajottenland:

info@groenpajottenland.be - 0494 236 349

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief