Fietsnetwerken verbinden Vlaams- en Waals-Brabant

C21

Fietsnetwerken verbinden Vlaams- en Waals-Brabant

Dsc_0811___
Kaarten fietsroutes worden uitgewisseld. Foto ingezonden
 

Toerisme Vlaams-Brabant ontwikkelde de nieuwe ‘fietskaart Vlaams-Brabant’. Een belangrijke vernieuwing zijn de aansluitingen van Vlaams-Brabantse fietsroutes met het fietsnetwerk in Waals-Brabant. Op vrijdag 25 mei om 13.30 uur worden deze fietsverbindingen tussen Vlaams- en Waals-Brabant voorgesteld.

De nieuwe ‘fietskaart Vlaams-Brabant’ kwam er naar aanleiding van een groot aantal trajectwijzigingen aan het fietsknooppuntennetwerk. Een belangrijke meerwaarde hierbij zijn de aansluitingen met Waals-Brabant.

‘Het Vlaams-Brabantse fietsnetwerk telt 26 verbindingen met het netwerk in Waals-Brabant. Dit opent heel wat nieuwe perspectieven en mogelijkheden voor fietsers in beide provincies’, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

Op vrijdag 25 mei stellen Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme, en Isabelle Kibassa-Maliba, gedeputeerde voor toerisme van Waals-Brabant, het vernieuwde fietsnetwerk en de verbindingen met Waals-Brabant voor. Ze wisselen ook hun fietskaart uit. Daarna volgt een fietstocht langs beide fietsnetwerken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2018
Marc Sluys
Foto ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief