REGIO – “VERBORGEN PARELS” toepasselijke titel voor Paul Severs nieuwste album.

C21

REGIO – “VERBORGEN PARELS” toepasselijke titel voor Paul Severs nieuwste album.

Paul_3
 
Paul_2
 
Paul_1
 

 Niet tegenstaande dat Paul Severs en vrouwtje Paulette sukkelen met hun gezondheid, is het voor de carrière van Paul Severs nooit zo goed geweest als nu.

Paul Severs vierde onlangs zijn 70 ste verjaardag (maand juni 2018), voor deze gelegenheid bracht de Vlaamse zanger een spetterende verjaardagsshow in CC 't Vondel in Halle. Dank zij deze schitterende show liet Paul Severs zijn fans meegenieten van zijn schitterende carrière. Paul kreeg na afloop niets dan lovende reacties op het spektakel. 'Dit is het mooiste wat Paul op 55 jaar zangcarrière ooit op het podium heeft gebracht' aldus tevreden aanwezige fans, samen met Nina Butera en schoondochter Liesje bracht Paul een onvergetelijke terugblik op zijn loopbaan als zanger, het geheel werd nog eens extra aangekleed met foto's en filmpjes op een groot scherm.

Naast een volgeboekte agenda met optredens weet Paul Severs steeds opnieuw uit te pakken met verrassingen, zijn nieuwe single 'Ik zag tranen in je ogen' werd bij Ment TV heel enthousiast onthaald bij de opnamen in Plopsaland, dat Paul zelf een tweede nummer mocht inzingen, hij koos bewust voor de Kusjesdans.

Volgende grote verrassing is het nieuwe album “Verborgen Parels”, een album met 22 nieuwe liedjes waarvan 15 nummers op aanvraag van de vurige fans, nummers als Irina, maar ook levensliedjes als 'Mammie mag mijn popje mee naar de hemel', Ieder mens, Vrij (Verde) en vele andere successen.

Uniek op dit album en voor de eerste maal 7 kerstliederen, klassiekers als Stille Nacht in een nieuwe jasje gebracht door Paul Severs. Dit nieuwe album is verkrijgbaar vanaf half oktober 2018. Een must voor de trouwe fans en muziekliefhebbers om onder de Kerstboom de komende feestdagen.

Ondanks zijn hoge leeftijd is Paul nog niet aan zijn laatste uitdaging, en loopt nog vol nieuwe ideeën voor zijn verdere succesvolle carrière als Vlaams entertainer in de showbizz.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief