REGIO - Footalents.be: dé database voor jong voetbaltalent in België

C21

REGIO - Footalents.be: dé database voor jong voetbaltalent in België

Footalents-logo
 

Met de website footalents.be is België een sportieve speler rijker. Eentje van formaat, want dit online platform helpt jeugdvoetballers om hun sportieve prestaties in de kijker te zetten en er wordt nog volop gewerkt aan andere. Via deze gloednieuwe social community delen spelers, trainers, scheidsrechters en clubs hun profiel, foto’s en video’s en komen ze voortaan makkelijker in contact met elkaar. Met straks nog een pak functionaliteiten erbij, krijgt deze site ongetwijfeld een hoop sportieve gevolgen ...  

 

Het grootste online platform voor alle voetballiefhebbers in België

Het platform footalents.be heeft een duidelijke missie: jonge voetballers de ruimte geven om hun spelersprofiel met de wereld te delen: fysieke kenmerken, foto’s en video’s van de spectaculairste vrije trappen en dribbels, én in de zeer nabije toekomst ook een online contactmogelijkheid tussen spelers, trainers en clubs. Zo groeit Footalents uit tot de grootste Belgische platform ter ondersteuning van het jeugdvoetbal.

 

Regionaal voetbalnieuws en aankondigingen op de voet volgen

Footalents is ook een plek waar je terecht kan om alle regionale voetbalnieuws met een muisklik te volgen. Mooie prestaties tijdens wedstrijden, tornooien, aankondigingen door clubs van stages en talent days, ... In deze voetbalcommunity vind je alle informatie in een handig overzicht. Bovendien biedt het platform clubs de kans om, op basis van de profielen, gericht op zoek te gaan naar nieuwe spelers of trainers. En uiteraard werkt dit ook in omgekeerde richting. Heel binnenkort volgt trouwens een extra tool om scheidsrechters te zoeken voor bijvoorbeeld tornooien en vriendenmatchen, want Footalents laat ook de scheidsrechters niet in de kou staan. 

 

Footalents scoort ook met sponsordeals en kortingen

Van de grootste clubs op zoek naar aanstormend voetbaltalent tot de kleinere tornooien om volop skills te oefenen: elk voetbaltalent krijgt vanaf nu via Footalents de kans om te groeien. Inschrijven kan gratis, of op basis van één van de betalende formules. Mét extra voordelen, zoals fikse kortingen op sportkleding van partners. Bij Go-Sport kunnen onze leden hun voetbalschoenen aankopen met 20% korting en de producent van sportkledij en -schoenen Joma geeft 30% korting op het volledige gamma (niet alleen voetbaluitrusting dus). Met enkele andere partners wordt er nog onderhandeld.

Footalents staat open voor andere sponsors om interessante samenwerkingen en win-wins uit te werken. Ambitie in overvloed, dus. Footalents ziet het groots en pakt het ook groots aan. Voor een online community die bulkt van het voetbaltalent en niet kan wachten om te scoren! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief