REGIO - Eerste editie van Pajotse Winterfeesten

C21

REGIO - Eerste editie van Pajotse Winterfeesten

Dsc_6068_01__large_
 

Op 15 en 16 december 2018 vindt in de Krijmerie van Gaasbeek de eerste editie van Pajotse winterfeesten plaats. Dit is een heuse winterhappening waar Pajottenland, gezelligheid en entertainment centraal staan. Er worden tal van activiteiten georganiseerd zoals een kerstmarkt met streekproducten, winterbar met eten en drinken, optredens van lokale bandjes en kinderanimatie. Dit evenement wordt georganiseerd door twee laatstejaarsstudentes eventmanagement aan de Arteveldehogeschool in kader van hun afstudeerproject.

 

Pajottenland centraal

Zoals de naam het al zegt, staat het Pajottenland centraal op dit evenement. Op de kerstmarkt zullen streekproducten aanwezig zijn alsook handgemaakte voorwerpen van mensen uit de streek. Het element Pajottenland wordt ook nog verder doorgetrokken in de foodtruck en artiesten, deze zijn namelijk allemaal afkomstig uit de streek.

 

Muziek en kinderanimatie

Naast enkele doorlopende activiteiten, zoals de kerstmarkt en winterbar, worden er ook nog extra activiteiten georganiseerd. Op zaterdag vinden er optredens plaats van After Eight Duo, The Kicks en Deadly Serious. Zondag is dan weer gericht op kinderen. Er wordt kindergrime en een ballonnenclown voorzien. Tot slot is er ook een show van Jo en Kip curry. Zij zijn bekent van Belgium Got Talent.

 

Krijmerie van Gaasbeek

Pajotse Winterfeesten vindt plaats in de Krijmerie van Gaasbeek, een welbekende horecazaak uit het Pajottenland. De meeste activiteiten zullen buiten op het terras en op de weide afspelen. Daar is ook de overdekte kerstmarkt en de winterchalet met podium en bar.


Voor meer info in verband met openingsuren en specifiek programma, kan u terecht op de Facebook-pagina: “Pajotse Winterfeesten” of op hun website.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief