GERAARDSBERGEN - Talentendag bij radio MIG

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Talentendag bij radio MIG

Mig_team
Ingezonden foto
 

MIG is meer dan radio alleen. Niet enkel de deejays, maar ook redactiemedewerkers, technici, webmasters en eventmedewerkers werken mee aan MIG. Dit zorgt er niet enkel voor dat ze heel wat zaken kunnen realiseren, maar ook dat elke medewerker zich optimaal kan ontplooien binnen zijn of haar interesses. In een vereniging waar er voor ieder wat wils is.

“Het leuke aan MIG is dat we met een hechte ploeg samenwerken. Ikzelf presenteer sinds deze zomer en heb dat allemaal te danken aan de kansen die ik hier kreeg. Ik heb een goede opleiding gekregen waardoor ik eigenlijk al heel snel een eigen radioprogramma mocht maken”, zegt deejay Orelie Haegeman.
Jelle Stalpaert is één van de vele medewerkers achter de schermen en verantwoordelijk voor de technische kant bij MIG. “Doordat we als vereniging zowel radio, web als events doen is er een grote diversiteit. Dat maakt het voor onze technici een grote uitdaging om alles in goeie banen te leiden. De mix van software, hardware en zendtechnieken maakt dat je als technieker steeds bijleert”, aldus Jelle.
Voor Kristof Duhau van het eventteam is MIG een leuke hobby: “Overdag ben ik aan de slag in mijn professionele job. Het is leuk om in mijn vrije tijd mee de handen uit de mouwen te steken. Bedenken van nieuwe activiteiten, maar ook de uiteindelijke uitwerking en het evalueren zijn zaken waar ik binnen het team heel wat voldoening uit haal.”
Op maandag 30 december organiseert MIG een ‘Join In’ waarop iedereen die interesse heeft kan kennis maken met de vereniging. Je maakt er kennis met de teamleiders, komt er meer te weten over onze werking en kan je kandidaat stellen om binnenkort jouw talenten los te laten voor of achter de schermen van MIG. Alles gebeurt in een team van gedreven vrijwilligers die elkaar begeleiden en ondersteunen om binnen hun domein het beste te realiseren.
 Schrijf je vooraf in via talent@radiomig.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief