Samen sterker in GERAARDSBERGEN: Sp.a met gezamenlijke mazoutaankoop

C21

Samen sterker in GERAARDSBERGEN: Sp.a met gezamenlijke mazoutaankoop

Mazoutlevering
Ingezonden foto
 

Sp.a Geraardsbergen organiseert voor de 13de maal een gezamenlijke aankoop van stookolie. Vorige editie was een succesverhaal. In totaal konden de Geraardsbergse socialisten meer dan 300 000 liter bestellen. Dit leverde een totaalbesparing van zo’n €27 000 op de stookoliefacturen van de Geraardsbergse gezinnen. Dit betekende een korting van 0,0899 per liter. Wie 500 liter bestelde bespaarde door de samenaankoop ongeveer € 50 uit. Wie 1000 liter bestelde bespaarde ongeveer € 100 uit en bij een bestelling van 1500 liter liep de korting op tot zo’n € 150.

Door al de bestellingen te bundelen en op deze manier aan het groot volume te komen, kunnen we voor de Geraardsbergenaars een fikse korting bekomen. Hoe meer mensen inschrijven, hoe groter de korting die we gezamenlijk kunnen bekomen.
Inschrijven kan door uw naam, adres, telefoonnummer en het gewenst aantal liter door te sturen naar samenaankoopgeraardsbergen@skynet.be of door elke werkdag in de voormiddag te bellen naar het naar mijn kantoor op 054/41 02 03” zegt Dirk Van der Maelen.  De inschrijfperiode loopt nog tot eind februari . Uw bestelling is compleet wanneer U van ons een bevestigingsmail met een bestelnummer ontvangen hebt. Voor meer informatie kan U ook steeds terecht bij Emma Van der Maelen op emma.vandermaelen@telenet.be of 0473/34 78 30.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief