GERAARDSBERGEN - Boksclub ‘The Panther’ organiseerde demoavond

C21

GERAARDSBERGEN - Boksclub ‘The Panther’ organiseerde demoavond

72575_724203604286732_845207880_n
Ingezonden foto
 

Vorige zaterdag organiseerde Hovic ‘The Panther’ Zhamkochyan een demoavond met boks kampen in zijn club. Hovic is het grote voorbeeld van vele jonge Geraardsbergenaars. Met deze avond wou hij de jeugd warm maken voor de bokssport. Jonge knapen, waaronder zijn eigen dochter Anna betraden de ring, maar er waren ook dames- en gevorderdenkampen.

Boksclub The Panther, gelegen aan de Vredestraat 4, is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar en er trainen boksers van alle nationaliteiten en leeftijden in een familiale sfeer.
Boksclub The Panther telt intussen veertig leden en het is de bedoeling van Hovic om de club nog te laten groeien. Boksclub The Panther is toegankelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar en er trainen mensen van alle nationaliteiten in een familiale sfeer. ‘Ik wil jongeren van straat halen en ze hun energie op een nuttige manier laten besteden. In de club kan men werken aan de conditie, voorbereiden op wedstrijden of gewoon voor de fun komen.
 
Tijdens de trainingen worden echte vriendschapsbanden gesmeed en worden kinderen van andere nationaliteiten ook de Nederlandse taal machtig. Ondertussen ontwikkelen zich op sportief vlak ook enkele talenten in de club’ zegt Hovic.
 
Op 6 mei om 19u organiseer The Panther een tweede demoavond. De inkomprijs bedraagt 4€. De kampen zullen gaan tussen de club van Geraardsbergen en die van Lessen. Op 17 mei gaat er van 17 tot 22u een eerste Armeense Brochettenfestijn door in de club.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief