Aanplanting geboortebos in GERAARDSBERGEN

C21 Css

Aanplanting geboortebos in GERAARDSBERGEN

Geboortebos_affiche
Ingezonden foto

Op zondag 27 april 2014 is het zover. De gezinsraad zal dan tussen 10 en 11 uur, in samenwerking met het stadsbestuur een geboortebos aanplanten. De plaats van het gebeuren is de tuin die gelegen is aan de achterkant van het de serviceflat ‘De Maretak’. Naast het planten van een boom wordt ook een gedenkplaat onthuld met de naam van elk kind dat geboren werd in 2013 in Geraardsbergen. Het kindje moet wel ingeschreven zijn, omwille van privacy redenen! Dit kan op samenleving@geraardsbergen.be of op tel. 054 43 44 84 bij Steff De Vos.

Schepen van Welzijn en Sociale Zaken (en tevens OCMW-voorzitter) David Larmuseau vertelt over de aanplanting: “al jaar en dag staat het planten van een boom voor geluk en voorspoed. Het geboortebos symboliseert de wens dat elk kind moet kunnen opgroeien in een gezonde en groene wereld.  Elk jaar zal er nu een boom bijgeplant worden en een nieuwe gedenkplaat onthuld worden”.
“Iedereen die inschreef is welkom. De ouders en het kindje hoeven zeker niet alleen te komen, de broer(s), zus(sen), mama, papa, oma’s, opa’s... zijn immers ook van harte welkom op deze aangelegenheid. Daarna gaan we een glas heffen en een hapje nemen in Woon-en Zorgcentrum ‘De Populier’ dat naast ‘De Maretak’ gebouwd is”, alsnog schepen Larmuseau.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief