GERAARDSBERGEN - PWA richt Ouderengezelschapsdienst op

C21 Css

GERAARDSBERGEN - PWA richt Ouderengezelschapsdienst op

Pwa_20logo
Sinds april kan elke persoon ouder den 70 jaar, in Geraardsbergen beroep doen op de ouderengezelschapsdienst. “De ouderengezelschapsdienst is een nieuwe dienst binnen de PWA die mikt op senioren die nood hebben aan gezelschap. Het is ook een ideale dienst voor mensen die voor een familielid zorgen en die even een boodschap willen gaan doen of die er gewoon even van tussenuit willen”, aldus de voorzitter van PWA Geraardsbergen Véronique Fontaine. “Enkele PWA kantoren in de buurt hadden deze diensten al en zijn zeer tevreden over de resultaten. We hopen natuurlijk om ook hier in Geraardsbergen positieve resultaten te zien en er zo voor te zorgen dat minder senioren zich alleen voelen.”
 
Het jaarlijks inschrijvingsrecht bij de PWA bedraagt € 7,45 (gratis voor personen met OMNIO- of WIGW- statuut) en de vergoeding voor geleverde prestaties wordt geregeld met PWA-cheques van € 5,95 per gepresteerd uur. De PWA-werknemers zijn verzekerd voor arbeidsongevallen en voor burgerlijke aansprakelijkheid.
Van deze dienst kan elke werkdag van 9 tot 17 uur gebruik gemaakt worden.
Meer info: PWA-kantoor, Sociaal Huis, Kattestraat 27, Geraardsbergen, 054 43 33 02/03, pwa@geraardsbergen.be (maandag van 8.30 tot 12  uur, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 16 uur).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief