GERAARDSBERGEN - Dirk White 40 jaar in de muziek - De Show !

C21

GERAARDSBERGEN - Dirk White 40 jaar in de muziek - De Show !

Dirk-white
 

Dirk Geers staat al dit jaar 40 jaar op de planken als zanger Dirk White.

Op zaterdag 2 augustus viert hij dit in stijl met zijn trouwste fans tijdens een VIP Diner Show, met gastoptredens van Vlaamse vedette Yves Segers en Ambidance en de Waalse Gaëlle.Ook D&A treedt op tijdens de fabuleuze show.
De voorbije 40 jaar bleef Dirk verknocht aan thuisbasis Geraardsbergen, ook al werd de lokroep van het buitenland steeds harder.White is vooral geliefd voor zijn heel uitgebreid repertoire en muzikale flexibiliteit. Van Eddy Wally tot Andrea Bocelli. Zelfs in het Italiaans werd hij door menig Italiaan geprezen voor zijn perfect intonaties, maar zijn voorkeur gaat nog steeds uit naar het Franse chanson.
White zong in Frankrijk en op tropische eilanden. En hij was jaren actief in het Nederlandse hotelcircuit, samen met die andere Geraardsbergse vedette Sylviane die hij ooit als zijn beste collega bestempelde.
Dirk White heeft niet alleen “ups” gekend, maar ook waren er de onvermijdelijke “downs”, Dat zijn voor hem de gemiste kansen uit zijn loopbaan..
De gemiste VTM-trein, die aan de basis lag van menig artiesten-loopbaan. Hij zat de VTM Soundmixshow als Koen Crucke en mede met zijn optreden in Tien om te Zien gaf dit zijn carrière een ware boost.
White brak nationaal niet door en optreden bleef een hobby, met professionele allures en mentaliteit. Dit is het handelsmerk van Dirk White die sinds een paar jaar ook actief is in het duo D&A.“Zolang ik zenuwen en emoties heb bij mijn optredens en zolang ik kriebels krijg van het applaus, dan moet ik verder, want dat heb ik nodig” 
Kriebels en zenuwen zal de “ oude rot in het vak” op zaterdag 2 augustus zeker hebben tijdens zijn VIP –Diner- Show in een samenwerking met vriend Luc Bal van Back2B Events.Samen hebben ze sinds jaren al heel wat gedaan op muzikaal vlak in Geraardsbergen en omstreken.De avond wordt een avond onder vrienden en trouwe fans. Beperkt en exclusief. Wie er niet bij is zal dit altijd berouwen.Voor de gelegenheid brengt Dirk White in eigen beheer een nieuwe CD uit “ Dirk White 40” en is verkrijgbaar aan 6 €.
VIP–DINER–SHOW met full diner buffet inclusief apero met hapjes, halve fles cava of wijn bij het diner en gereserveerde plaatsen gaat door op 2 augustus in de omgetoverde parochiezaal te Overboelare.
Ontvangst vanaf 18u15 – Diner vanaf 19u – Show vanaf 21u – Voor iedereen is er de CD als leuk extra cadeau.
Kaarten en reservatie : 0475 849723 ( D.White ) 0475 718530 ( Back2B ) of te verkrijgen in de Vivo, Brugstraat 4 te Geraardsbergen en Best Grill , Markt te Geraardsbergen
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief