GERAARDSBERGEN - MuurChallenge op maat van spurters en fondlopers

C21

GERAARDSBERGEN - MuurChallenge op maat van spurters en fondlopers

Dsc_8716
Foto: © Jimmy Godaert
 

Vorige zondag vond in Geraardsbergen de MuurChallenge plaats. Naast joggings over 3 en 6km en een 10km-loop stond er ook een 300m-spurt bergop op het programma.

De MuurChallenge was niet alleen weggelegd voor de doorsnee afstandsloper met variërende afstanden van 3 tot 10km, ook de spurters en de halve-fondlopers kwamen aan hun trekken dankzij de Sports2 MuurSprint: een 300m-lange spurt bergop op de meest befaamde kasseihelling van Vlaanderen, met name de Muur Van Geraardsbergen. Iedere deelnemer had de kans om zich via de reeksen te kwalificeren voor de ultieme finale om uit te maken wie zich uiteindelijk de MuurSprint-koning(in) mocht noemen.
Er waren uiteraard ook nog andere afstanden te belopen met ondermeer de MuurJogging (3 en 6km) of de MuurLoop (10km). Eén van de meest uitdagende stratenloopklassiekers van het land pakte trouwens uit met een vernieuwd parcours. In elke ronde van circa 3km waren er meerdere passages op de Vesten, een langzame afdaling en telkens één Muur-beklimming. Ook de allerkleinsten werden niet vergeten met een uitdagende Kids Snoepjesrun en de nodige animatie onder de vorm van een leuk springkasteel.
Na afloop werd iedere MuurChallenger gesoigneerd met een energierijke bevoorrading bij aankomst, een goedgevulde goodiebag, plus een gratis massagestand met prachtig uitzicht vanop de top van de Muur van Geraardsbergen..
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief