sp.a Geraardsbergen: Samen besparen op de energiefactuur

C21

sp.a Geraardsbergen: Samen besparen op de energiefactuur

Emma
Foto: © Jimmy Godaert

sp.a Geraardsbergen organiseert voor de 14de keer een gezamenlijke aankoop van stookolie.  Tijdens de vorige editie schreven héél wat Geraardsbergse gezinnen schreven zich in voor de samenaankoop van stookolie. In totaal konden de Geraardsbergse socialisten meer dan 300 000 liter bestellen. Dit leverde een totaalbesparing van zo’n €27 000 op de stookoliefacturen van de Geraardsbergse gezinnen. Dit betekende een korting van 0,0899 per liter.

“ Wie 500 liter bestelde bespaarde ongeveer € 50 uit. Wie 1000 liter bestelde bespaarde ongeveer € 100 uit en bij een bestelling van 1500 liter liep de korting op tot zo’n € 150” zegt Emma Van der Maelen.

Hoe gaat zo’n samenaankoop in z’n werk?

Elke inwoner van Geraardsbergen kan zich inschrijven op deze samenaankoop . sp.a Geraardsbergen bundelt al de bestellingen en komt op deze manier tot een groot aantal te bestellen liter stookolie. Nadien worden verschillende leverancier gecontacteerd die hun beste prijs voor het totaal aantal liter doorgeven. De goedkoopste leverancier zal aangesteld worden om de kandidaten van stookolie te voorzien. De goedkoopste leverancier zal met de deelnemers contact opnemen om een afspraak voor de levering te maken.

Hoe kan U zich inschrijven?

Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 10 oktober 2014:

  • per telefonisch op 054.41.02.03 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de voormiddag van 9 tot 12 uur
  • per mail op samenaankoopgeraardsbergen@skynet.be
  • per brief op postadres: Dirk Van der Maelen, Guilleminlaan 35, 9500 Geraardsbergen

 ! Gelieve steeds bij elke bestelling de naam, adres, telefoon of gsmnummer en het aantal liter dat u wenst te bestellen, te vermelden.

U ontvangt binnen de week een bevestiging van uw bestelling met een referentienr. Uw bestelling is pas compleet indien U een bevestigingsmail met uw referentienummer ontvangen heeft.

Nog vragen?

Voor meer informatie kan U steeds bij Emma Van der Maelen terecht op 0473/347830 of op emma.vandermaelen@telenet.be.

Of bent U van harte welkom op onze informatieavond rond de gezamenlijke aankopen. Iedereen is welkom op de informatieavond op vrijdag 3 oktober 2014 om 20 u00 in zaal gROOD verzet, markt 15 te Geraardsbergen. U krijgt meer informatie over de samenaankoop van stookolie, elektriciteit en/of gas, (dak)isolatie en brandhout.

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief