GERAARDSBERGEN - Wandeldag Padstappers

C21

GERAARDSBERGEN - Wandeldag Padstappers

Padstappers

Op zaterdag 25 oktober staan de Padstappers terug garant voor een leuke wandeldag. Deze tocht kreeg de naam “Winteruurtocht”, omdat deze telkens georganiseerd wordt op de dag voor de omschakeling van zomeruur naar winteruur. Intussen is dit reeds de vierde editie en is hij gekend bij de doorwinterde wandelaar.

De organiserende vereniging staat borg voor zorgvuldig uitgepijlde omlopen. Ze leiden de wandelaar langs een aaaneenschakeling van diverse paadjes en wegeltjes door het glooiend landschap van de Vlaamse Ardennen op de grens met Deux-Acren.

Zoals steeds is er keuze uit diverse uitgepijlde afstanden (7- 10-16 en 22 kilometer).

Voor elke deelnemer voorzien de organisatoren gratis twee spiegeleieren met brood. Deze kunnen zowel voor als na de wandeling verorberd worden.

Noteer alvast dat dit geen betonwandeling is, maar een natuurwandeling pur sang, zoals je ze bij de Padstappers gewoon bent. Het is alom bekend dat veld- en voetwegen en lang verloren gewaande paadjes steeds opnieuw opgezocht en gebruikt worden. Wie ooit bij de Padstappers wandelde ontdekte ongetwijfeld reeds opnieuw paadjes uit lang vervlogen tijden.

Onderweg voorzien ze een rustpost, waar men even tot rust kan komen bij een natje en een droogje. In de aankomstzaal wachten dan weer ovenverse mattentaarten , een verwenkoffie een frisdrank of een fris biertje.

Vertrek en aankomst zijn voorzien in de Parochiezaal Sint-Bavo van Overboelare, Hoge Buizemont 165, Overboelare. Wie met de trein wenst te komen kan worden opgehaald in Geraardsbergen, vooraf een seintje op 054/41 07 49 is noodzakelijk.

Inschrijving bedraagt €1,50. Leden van een erkende wandelvereniging betalen €1,10.

Starten kan vrij tussen 7u30 en 15u – aankomen kan tot 18u.

We hopen u dan ook te mogen begroeten en wensen u nu reeds heel wat wandelgenot in dit stukje Geraardsbergen.

Voor meer info: www.padstappers.be of info@padstappers.be of 0479/41 09 20

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief