GERAARDSBERGEN - Rotary club schenkt 1500 euro aan het goede doel

C21

GERAARDSBERGEN - Rotary club schenkt 1500 euro aan het goede doel

Editiepajot_ingezonden_rotary_club_geraardsbergen_30102014
ingezonden
 

Vorig weekend organiseerde Rotary club Geraardsbergen-Oudenberg voor het tweede jaar een concert, Vredesconcert, dat door ging in de Sint-Macharius kerk te Nederboelare. 

Het koor Gaudicanto, onder leiding van Marc Gerain en de koninklijke harmonie KEVA geleid door Lieven Dobbelaere dompelden het publiek onder in een warme sfeer van klank en muziek. De 100-koppige performers waren schitterend op elkaar afgestemd en ingespeeld, de harmonieuze klanken lieten niemand onberoerd.

 

Het streven naar vrede is één van de basisthema’s van Rotary International, een 1.2 miljoen leden tellende internationale service club. Ook het dienstbetoon aan de gemeenschap, en met name de bijzondere aandacht voor kinderarmoede staat hoog op de agenda van de club. 

 

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar de projecten van dienstbetoon. Ter gelegenheid van het concert werd een cheque overhandigd van 1.500EURO aan een organisatie die zich belangeloos inzet voor kinderen uit kansarme gezinnen. Daguitstap, een zomervakantie of een Kerstdiner, voor velen de normaalste zaak van de wereld, voor deze kinderen veelal een unieke belevenis! 

 

Mevr. Anny De Windt, de bezielster en drijvende kracht achter de VZW BIJEVA, mocht de cheque in ontvangst nemen van voorzitter Patrick Gryspeirt. Bij een glaasje op de receptie achteraf werden reeds ideeën geuit rond een volgend project. Wordt vervolgd. 

 

Het organiserend comité, onder leiding van Luc Symoens, het bestuur en zijn leden van de Rotary club wensen hierbij alle aanwezigen, sponsors en medewerkers te nogmaals bedanken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2014
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief