Geraardsbergs gemeenschapsonderwijs heft het glas op het nieuwe jaar

C21

Geraardsbergs gemeenschapsonderwijs heft het glas op het nieuwe jaar

Dsc_0102
Foto: © Jimmy Godaert
 

De Geraardsbergse scholen van Scholengroep 20 van het GO! hielden een nieuwjaarsdrink. Alle personeelsleden verzamelden in het KA Geraardsbergen en toastten er op het nieuwe jaar.

Algemeen directeur Luc De Both ontving de directies, de leerkrachten en het ondersteunend personeel van de basisscholen Dender, Drempel en Centrum en van de secundaire scholen Middenschool en Koninklijk Atheneum. De  polyvalente hall fungeerde als feestlocatie. Ook andere genodigden zoals de raad van bestuur, leden van het stadsbestuur, oud-directieleden en oud-leerkrachten waren aanwezig.

Er werd niet enkel geklonken op 2015, de algemeen directeur blikte ook even terug op het voorbije jaar. Hieruit bleek dat de Scholengroep progressie blijft maken en dat het kan rekenen op een enthousiast team.

De receptie werd in goede banen geleid door leerlingen van het KA Geraardsbergen. Juf Martens en haar pupillen bereidden heerlijke hapjes, de leerlingen van Maatschappelijke Veiligheid zorgden ervoor dat organisatorisch alles vlot verliep.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief