Ingovergadering Aquafin ivm rioleringswerken in Bovenkassei in ZANDBERGEN

C21

Ingovergadering Aquafin ivm rioleringswerken in Bovenkassei in ZANDBERGEN

Naamloos

Op maandag 11 mei 2015 starten de werken rond het project “Afkoppelen Bovenkassei”. Met dit project wil Aquafin regen- en oppervlaktewater, dat nu nog aangesloten is op het rioolwaterzuiveringsstation van Zandbergen, afkoppelen en afvoeren naar de Dender.  

“De werken zullen in totaal ongeveer 12 maanden duren en worden gefaseerd uitgevoerd om de woningen maximaal bereikbaar te houden”, vertelt projectmanager van Aquafin Matthias De Backer. “Aquafin zal een gescheiden rioleringsstelsel aanleggen in Bovenkassei tussen de Steengroeveweg en het Zandbergenplein. Ook gebeuren er een aantal ingrepen aan het bestaande grachtenstelsel. De stad Geraardsbergen maakt van de werken gebruik om de schoolomgeving herin te richten en verfraaiingswerken uit te voeren aan het wegennet.”

 Om de buurtbewoners te informeren over de concrete timing en fasering, organiseren de stad Geraardsbergen en de betrokken partners een infoavond. Deze gaat door op dinsdag 21 april 2015 om 19.30 uur in de school Sint-Lutgardis, Bovenkassei 12A in Zandbergen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 29 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief