KA GERAARDSBERGEN in de kijker op vernieuwde opendeuravond

C21

KA GERAARDSBERGEN in de kijker op vernieuwde opendeuravond

Editiepajot_jimmy_godaert_opendeuravond_kag_24_april_2015
 

Afgelopen vrijdag was een primeur voor het KA Geraardsbergen. Voor het eerst ging de opendeur van de school door op vrijdagavond. Heel wat ouders, vrienden, sympathisanten, maar vooral enthousiaste toekomstige leerlingen kwamen een kijkje nemen.

Verspreid over de hele school konden de bezoekers genieten van workshops, open lessen en demonstraties. Het GOK-team nam interessetests af bij wie nog twijfelde over de juiste studiekeuze, het creatieve team van het nieuwe vak Project Arts toverde een klas om tot een heuse galerij met tentoonstelling van werken van de leerlingen en in de garage kon men in een uniek kader een drankje degusteren in de pop-upbar ‘Café Carrosserie’. Ook voor de populaire STEM-richtingen was er heel wat aandacht: nieuwsgierigen konden deelnemen aan laboproeven of de 3D-printer van het KA in actie zien. De leerlingen van de nieuwe opleiding Schilderwerk en decoratie fleurden de gangen op met ‘live’ demonstraties van hun schilderkunsten. In de nieuwe STEM-lokalen namen de jonge deelnemers van de Techniekacademie trots hun diploma in ontvangst.

 

Directeur Nico Van Coster blikt terug op een uiterst geslaagde avond: ‘De sfeer was gemoedelijk en de bezoekers waren enthousiast. Dit is voor ons een bevestiging van de groei die onze school de laatste jaren kende. Ook volgend schooljaar zet het KA Geraardsbergen zich volop in om op dit élan verder te gaan.’

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Jimmy GODAERT | 24 feb 2024

archief