GERAARDSBERGEN - Skatepark 'The Hills' officieel geopend

C21

GERAARDSBERGEN - Skatepark 'The Hills' officieel geopend

Dsc_3904
Foto: © Jimmy godaert
 

Vorige zaterdag  werd het skatepark The Hills officieel werd geopend. Schepen van jeugd Fernand Van Trimpont en schepen van sport Veronique Fontaine, knipten officieel het lint door.

Nadat er in maart 2013 voor de eerste keer rond de tafel werd gezeten door de jeugddienst en de skaterskern. Na veel studiewerk over waar men het park zou inplantten en hoe het er moest uitzien  werd in maart 2015 gestart met de bouw ervan. Deze bouw werd  onlangs afgerond en het resultaat mag gezien worden.

“Door de skaters van bij het begin van het traject te betrekken verhogen we hun betrokkenheid. Ze beschouwen The Hills als hun park, waar ze hun ding mogen doen en zich dus thuisvoelen. “vertelt Tine Platteau, jeugdconsulent bij de jeugddienst van Geraardsbergen. “Hierdoor zullen ze in de toekomst hopelijk goed zorg gaan dragen voor het park”

 “De bouw van het nieuwe skatepark was de ideale gelegenheid om de ganse  site rond de Plage een opfrisbeurt te geven.” zegt  Véronique Fontaine. “De speeltuigen kregen een grondige onderhoudsbeurt, de omheining rond het multifunctionele terrein  werd uitgebreid en we hebben een welkom bord aan de ingang van het plein geplaatst”.

Het reilen en zeilen van het skatepark kan je op Facebook volgen, via de “Concrete Park The Hills” fanpage.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief