Fun 2 Jump GERAARDSBERGEN

C21

Fun 2 Jump GERAARDSBERGEN

Fun2_jump_affiche
 

M&V Sportevents, een organisatie die al enkele jaren met succes sportieve evenementen organiseert in het Geraardsbergse, gooit het deze zomer eens over een andere boeg. Deze keer geen voetbaltornooi, geen stages, geen uitzendingen op groot scherm, maar een tweedaags speelfestijn voor kinderen van 3 tot 15 jaar.

Op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli, de laatste schooldag en de eerste dag van de grote vakantie, trekken ze een gigantisch pretpark op van springkastelen en opblaasbare attracties in en rond sporthal De Veldmuis te Geraardsbergen. Meer dan 20 attracties, popcorn kraampjes, suikerspinnen, hamburgerkramen en drankstandjes zullen voor een unieke sfeer zorgen, zowel in de sporthal zelf als buiten op het grasveld. Zo wil M&V Sportevents het schooljaar afsluiten en de zomervakantie inzetten op een ontspannende, leuke en originele manier.  Dit onder het motto: Fun 2 Jump @ Geraardsbergen.

De toegang bedraagt slechts 5 euro per kind. Scholen kunnen op dinsdag 30 juni aan een goedkoop tarief met groepen komen meespelen. Neem voor meer info een kijkje op http://www.mv-sportevents.be of op de Facebook pagina. Of stuur een mailtje naar info@mv-sportevents.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief