Padstappers GERAARDSBERGEN verwennen wandelaars met mooie vergezichten.

C21

Padstappers GERAARDSBERGEN verwennen wandelaars met mooie vergezichten.

Affiche3prov2015

Op 1 juli 2015, de eerste vakantiedag, staat wandelvereniging Padstappers Geraardsbergen opnieuw klaar voor een uitdaging, de Drie-Provinciëntocht. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt het gebeuren zich af rond het drie-provinciënpunt. Het wordt een licht glooiend parcours in het uiterste westen van het Pajottenland. Zoals steeds is er keuze uit diverse afstanden (6-8-12-16-22-26 en 32 kilometer) langs zorgvuldig uitgepijlde omlopen.

Het is alom bekend dat veld- en voetwegen en lang verloren gewaande paadjes steeds opnieuw opgezocht worden. Hier en daar worden de aangebrachte markeringen van het knooppuntennetwerk gevolgd. Op andere plaatsen worden dan weer andere trage wegen gevolgd.

Vanaf 16 km komt men voorbij het drie-provinciënpunt, of het knooppunt van Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Je bent er in volle natuur en de rust en stilte zijn er kenmerkend. De lichte glooiingen laten ons genieten van mooie vergzichten op de Oudenberg, het Pajottenland of het Pays des Collines.

Om elke deelnemer te verwennen, voorzien we onderweg voor ieder van hen een ijsje. Een smakelijke versnapering of verfrissende toegift.

Vertrekken gebeurt vanuit het landelijke Bever; in de Parochiale zaal Poreel kan men inschrijven van 8u tot 15u. Deelnemen kost € 1,50;  korting voor erkende wandelverenigingen. Er kan vrij gewandeld worden, aankomst is voorzien tegen 18u. Onderweg voorzien we een rustpost, waar bij een natje of een droogje even tot rust kan worden gekomen. Nog niet overtuigd, zeker en vast wel. Inlichtingen zijn telefonisch te bekomen op 0479410920, per mail info@padstappers.be of via de website padstappers.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief