Stad GERAARDSBERGEN eert vrouwen die hulp boden bij familiedrama

C21

Stad GERAARDSBERGEN eert vrouwen die hulp boden bij familiedrama

Jim_3646
Foto: © Jimmy Godaert
 

Tijdens de nationale feestdag werden Anja Massart en Luna Fonteyne op het stadhuis door het stadsbestuur letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. De twee dappere boden hulp tijdens een familiedrama in Onkerzele.

In een woning Onkerzele ging vorige maand een man in bijzijn van de kinderen zijn vriendin met een bijl te lijf. De vrouw kwam hierbij om het leven, het zoontje liep in paniek de straat op. Anja Massart, de buurvrouw, wilde helpen maar werd op haar beurt aangevallen door de man die door het dolle heen was. Anja liep zware verwondingen op. Ze werd opgevangen door Luna Fonteyne, die het zoontje inmiddels he zoontje in veiligheid had gebracht en meteen daarna de eerste zorgen toediende aan Anja.

Burgemeester Guido De Padt en het stadsbestuur huldigden Anja en Luna omdat ze heldhaftig tussenbeide kwamen tijdens het familiedrama. De dames kregen en mooie ruiker bloemen. ‘Wat deze dames deden, getuigt van heel veel moed. Ze stonden er toen andere mensen in hoge nood verkeerden. En dat verdient erkenning.’ stelde de burgemeester

Anja en Luna stelden dit gebaar heel erg op prijs en vonden het een mooie geste van het stadsbestuur. De dames hebben het nog altijd moeilijk om alles te verwerken maar krijgen ook heel veel steun. De vele positieve reacties doen deugd’, zegt Anja.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief